Yüzü Tanınmayacak Halde! Aldatılan Kadın Kocasını Terk Ettiği İçin Sokak Ortasında Tekme Tokat Dayak Yedi

TAKİP ET

Adana'da kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen bir kadın evi terk ederek babasının evine yerleşti. Karısının kendisini terk etmesine sinirlenen koca, yanına bir akrabasını alarak sokak ortasında bıçak çektiği karısını tekme tıkat döverek yüzünü tanınmayacak hale getirdi.

Adana’da kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen bir kadın evi terk ederek babasının evine yerleşti. Karısının kendisini terk etmesine sinirlenen koca, yanına bir akrabasını alarak sokak ortasında bıçak çektiği karısını tekme tıkat döverek yüzünü tanınmayacak hale getirdi. 

Olay, Adana’da meydana geldi. Kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Gamze Çiçin adlı bir kadın olan bitenden sonra eşyalarını toplayarak babasının evine yerleşti. Karısının evi terk etmesinin ardından eve geri dönmesi için çalıştığı yere giden koca, karısının itirazı üzerine önce bacağına çelme takarak yere düşürdü. Yere düşen kadını darp eden gözü dönmüş koca, talihsiz kadının yüzünü tanınmaz hale getirdi.

YERDE DARP ETTİ, BIÇAK ÇEKİP TEHDİT ETTİ

Kocasının kendisini darp ettiğini anlatan talihsiz kadın, kendisini aldatan kocasını terk ettiğini ve iş yerinden çıkış saatinde kocası ve yanında bir akrabasının yolunu keserek kendisiyle konuşmak istediğini söyledi. Kocasıyla konuşmak istemeyen kadın bu kez kocasının bacağına çelme takması sonucunda yere düştü. Yerdeyken kocasının vücudunun çeşitli yerlerini tekmelediğini söyleyen Gamze Çiçin, cebindeki bıçağı çıkararak kendisini tehdit ettiğini ve saçından tutup sürükleyerek bir bahçeye götürerek orada beklettiğini daha sonra attığı yardım çığlıklarını duyarak gelen polislerin kendisini kurtardığını söyledi. Polisler tarafından gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan koca için 39 yıl hapis istemi yanındaki akrabası için de 19 yıl hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi.

 

Adana Kadın Aldatılan Kadın Dayak Koca Darp