Yusuf Güney Hakkında Şok İddia! Sosyal Medyada Tanışıp..

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney sosyal medyadan tanıştığı bir kadın arkadaşı ile eğlenmeye çıktı. İkili arasında eğlence sonrasında hesap yüzünden tartışma çıkınca gecenin sonu karakolda bitti.

Bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam süren ünlü şarkıcı Yusuf Güney hakkında geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atıldı. Bir kadın arkadaşı ile çıktığı yemek dönüşünde kavga ettiği hatta kavga sonrasında kadın arkadaşını taksi içerisinde darp ettiği iddia edildi. Bu tartışmanın asıl sebebinin ise ikili arasında yaşanan bir hesap kavgasından dolayı ortaya çıktığı düşünülüyor. 

İddialara göre ünlü şarkıcı Yusuf Güney sosyal medya hesabı üzerinden Deniz Ç isimli bir kadın ile tanıştı. İkilinin arkadaş olduğu ve kısa bir süre mesajlaştıkları konuşuluyor. Bunun üzerine İstinye'de tanışan ikili Bebek'te bulunan lüks bir kulübe gitti. İkili bu kulüpte samimi bir şekilde gece yarısına kadar eğlendi. Ardından başka bir mekana gitmeyi düşündüler. 

HESAP YÜZÜNDEN TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Taksiye bindiklerinde hesap yüzünden tartışma büyüdü. Bunun ardından ikili arasında tartışma çıktı ve genç kadının taksiden inmek istediği iddia edildi. İkili arasında tekme ve tokatların bir arada olduğu bir kavga çıktı. Ardından genç kadın polis merkezinde ünlü şarkıcıdan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Şikayet işleme alındı. 

Aradan geçen kısa bir sürenin ardından Deniz Ç. isimli kadın yeniden polis merkezine giderek şikayetini geri almak istediğini söyledi. Barıştıklarını belirten ikili hakkında takipsizlik kararının verilmesi uygun görüldü. Ünlü şarkıcı hakkındaki iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

yusuf güney tartışma