Yürekler Ağza Geldi! Atları Haber Yapmak İsteyen Muhabir Kendisi Haber Oldu: At Önce Kafa Attı Sonra Üstüne Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Sarıyer'de başıboş gezen ve tehlike saçan atları haber yapmak isteyen Show TV muhabiri haberine başladığı anlarda bir atın saldırısına uğradı. Atın attığı kafa ile neye uğradığını şaşıran muhabir bir anda kendini atın altında buldu.

İstanbul Sarıyer’de yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Sarıyer’de başıboş gezen ve tehlike saçan atları haber yapmak isteyen Show TV muhabiri haberine başladığı anlarda bir atın saldırısına uğradı. Atın attığı kafa ile neye uğradığını şaşıran muhabir bir anda kendini atın altında buldu.

İstanbul Sarıyer’de başıboş dolaşan ve trafiği talan eden atlarla ilgili haberi ekrana getirmek isteyen Show TV muhabiri haberine başladığı esnada bir atın saldırısıyla kendisi haber oldu. Haberine başladığı anlarda atın saldırısına uğrayan talihsiz muhabir bir anda kendisini yerde buldu.

BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADI

Sarıyer’de gezen başıboş atların hem trafiği tehlikeye soktuğuna hem de kaldırımda yürüyen vatandaşlara saldırarak hayatlarını tehlikeye attığına dikkat çekmek isteyen ve atları haber yapmak için bölgeye giden Show TV muhabiri daha haberin anonsuna başladığı sıralarda bir atın kendisine kafa atmasıyla yere savruldu. 

ÖNCE KAFA ATTI DAHA SONRA ÜSTÜNE ÇIKTI

Etrafa tehlike saçan başıboş atların Show TV muhabirinin haber yapmaya başladığı ilk saniyelerde hızla muhabirin yanına gelerek önce kafa attığı daha sonrada savrularak yere düşen muhabirin üzerine çıkmaya çalıştığı kameralara saniye saniye yansıdı. Atın saldırısına uğrayan muhabirin korkusu yüzünden okunurken saldırıya rağmen habere devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Saldırı sonrasında kameraya kolundaki hafif sıyrığı gösteren muhabir saldırıyı hafif bir yaralanmayla atlattı. Haber yapmak isterken talihsiz bir şekilde atın saldırısına uğrayan muhabirin sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

 

Show TV Muhabir Haber Başıboş atlar Saldırı At saldırısı Muhabire at saldırdı İstanbul Sarıyer