Yürekler Ağızda! Yangın 8 Bölgeyi Birden Sardı:1500 Ev Kül Oldu

TAKİP ET

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 8 farklı bölgede yangın çıktığı ve yangınların giderek artarak yürekleri ağza getirdiği öğrenildi. Yangınlar nedeniyle binlerce kişinin bölgeden tahliye edildiği öğrenilirken gelen ilk bilgilerde 1500 evin kül olduğu öğrenildi.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde 8 farklı bölgede yangın çıktığı ve yangınların giderek artarak yürekleri ağza getirdiği öğrenildi. Yangınlar nedeniyle binlerce kişinin bölgeden tahliye edildiği öğrenilirken gelen ilk bilgilerde 1500 evin kül olduğu öğrenildi.

ABD’de yürekler ağızda. Kaliforniya eyaletinde toplamda 8 bölgede yangın başladığı ve yangın nedeniyle bölgeden binlerce kişinin tahliye edildiği öğrenildi. Kaliforniya Eyaleti Valisi Jerry Brown yaptığı açıklamada, yangın nedeniyle binden fazla evin zarar gördüğü ve bölgede birçok kişinin tahliye edildiği öğrenilirken bölgede acil durum ilan edildiği belirtildi.

1500 EV YANDI

Açıklamada, Kaliforniya eyaleti kuzeyinde başlayan yangında Napa, Sonama ve Yuba yönetim bölgeleri için acil durum ilan edildiği ve dün başladığı belirtilen 14 ayrı yangında toplamda 1500 evin ve iş yerinin zarar gördüğü belirtildi. Bölgedeki tahliyelerin devam ettiği de belirtildi. Tahliye edilmeye devam eden yerler arasında en az 2 hastane ve çok sayıda yerleşim yerinin de yer aldığı öğrenildi. 

SAN FRANCISCO’DA ALARMDA

Bölgede çıkan yangın nedeniyle San Francısco’da da alarm verildiği ve yangının bu bölgeye de yayılabilme olasılığına karşı ‘Kırmızı bayrak’ uyarısı verildiği belirtildi. 

 

ABD Kaliforniya yangın büyük yangın 1550 ev san francısco tahliye