Yürek Yakan Görüntü! Teneşirde Ölüme Terk Edilen Bebek ÇP51 Koduyla Toprağa Verildi!

TAKİP ET

Antalya'da Cami bahçesindeki teneşire terk edildikten sonra soğuktan hayatını kaybeden erkek bebek 3 belediye görevlisi tarafından kimsesizler mezarlığında toprağa verildi. 5 aylık erkek bebeğin mezarı başında dikilen tahtaya 'ÇP 51' kodu yazıldı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Arapsuyu Merkez Cami'nin müezzini 9 Şubat Cumartesi günü sabah namazı sonrası üzerinde ölünün yıkandığı tahta olan teneşirde örtüyü fark etti. Müezzin örtünün altında bir bebek olduğunu görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 5 aylık olduğu değerlendirilen erkek bebeğin Hayatını kaybettiğini belirledi.
Ağzından kan geldi görülen bebeğin yaklaşık 6 saat önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri bebeği bırakan kişi ya da kişileri bulmak için caminin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Talihsiz bebeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopside bebeğin tenesire Bırakıldığı sırada hayatta olduğu ve soğuktan hayatını kaybettiği belirlendi.

MEZAR TAHTASINA 'ÇP 51 BEBEK' KODU

Bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna 15 gündür bekletiliyordu. Yasal süreniz dolmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri bebeğin cesedini alarak Aksu hücresindeki Kurşunlu mezarlığına götürüldü. Mezarlıkta kimsesi olmayanların Defnedildiği alanda açılan mezara küçük çocuğun cansız bedeni 3 belediye görevlisi tarafından gömüldü. Bebeğin mezarı başına dikilen fazla ise kimliği bilinmediği ve çocuk parselinde olduğu için 'ÇP 51 BEBEK' kodu yazıldı.
Bebeği bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

antalya bebek ceset cami son dakika