Yürek Dağlayan Görüntü! Isınmak İçin Sokakta Ateş Yakmak İsteyen Çocuk Alev Topuna Döndü

TAKİP ET

İzmir Bornova'da sokakta ısınmak için ateş yakmak isteyen bir çocuğun yağ yerine yanlışlıkla tiner kullandığı ve bir anda alev topuna döndüğü öğrenildi. Çocuğun acı içinde attığı çığlıkları duyan çevre esnafı çocuğu alevlerden kurtaran esnafın daha sonra hastaneye yetiştirdiği öğrenildi.

İzmir Bornova’da sokakta ısınmak için ateş yakmak isteyen bir çocuğun yağ yerine yanlışlıkla tiner kullandığı ve bir anda alev topuna döndüğü öğrenildi. Çocuğun acı içinde attığı çığlıkları duyan çevre esnafı çocuğu alevlerden kurtaran esnafın daha sonra hastaneye yetiştirdiği öğrenildi.

İzmir’in Bornova ilçesinde bir çocuğun ısınmak için sokakta ateş yakmak istemesi faciayla sonuçlandı. Ateş yakmak isteyen çocuğun yağ yerine yanlışlıkla tiner kullanıldığı iddia edilirken çocuğun bir anda alevler içinde kaldığı ve alevlerin elbiselerini tutuşturduğu görüldü. 

YARDIMINA ÇEVREDEKİ ESNAF KOŞTU

Yaşanan olay sosyal medyanın da kısa sürede en çok izlenenleri arasında yer alırken ateş yakmak isterken yağ yerine tiner kullandığı iddia edilen çocuğun yanma anları da bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Korku dolu anlarda çocuğun acı içinde attığı çığlıkları duyan çevre esnafı çocuğun yardımına koşarak çocuğun alevler içinde kalan elbiselerini kendi imkanlarıyla söndürerek hemen olay yerine sağlık ekiplerini çağırdılar.

VÜCUDUNDA AĞIR YANIKLAR OLUŞTU

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin çocuğu kaldırdıkları hastaneden vücudunda oluşan ağır yanıklar nedeniyle vakit kaybetmeden Ankara’da yer alan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA)’ya sevk ettikleri öğrenildi. GATA’da tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu da aktarıldı.

 

İzmir İzmir haberleri Bornova Ateş yakaerken yanan çocuk Alevler içinde kalan çocuk Öldü mü Sağlık durumu nasıl Tiner