Yunanistan'ın Başkenti Atina'da THY Ofisine Çirkin Saldırı!

TAKİP ET

Yunanistan'ın başkenti Atina'da Türk Hava Yolları'nın ofisine bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Ellerindeki taşlarla ve sopalarla ofisin camlarını kırmaya çalışan grup polis tarafından aranmaya başlandı.

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Türk Hava Yolları’nın ofisine bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Ellerindeki taşlarla ve sopalarla ofisin camlarını kırmaya çalışan grup polis tarafından aranmaya başlandı.

Çirkin saldırı, Yunanistan’ın başkenti Atina’da gerçekleştirildi. Bir grup tarafından Atina’da Türk Hava Yolları’nın ofisine saldırı gerçekleştirildiği ve grubun ofisin camlarını kırmaya çalıştığı görüldü. THY ofisine saldıran grup polis tarafından tespit edildi.

SALDIRIYI RUVİKONAS ÜYELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’nin yerel saati ile 07.00 sularında meydana gelen çirkin saldırı başkent Atina’da yer alan Türk Hava Yolları ofisine karşı gerçekleştirildi. Polisin tespitine göre saldırıyı Ruvikonas üyeleri gerçekleştirdi. Grubun ofisin camlarını kırmaya çalıştığı görülürken THY ofisinin içine girmeyi başaramadıkları öğrenildi. Grubun saldırısı sonrasında polis ekiplerinin grubu tespit ettiği ve saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattıkları öğrenildi. 

 

yunanistan atina başkent saldırı THY ofis grup ruvikonas üyeleri