Yüksekova'da Dehşet Kaza! 1 Kişi Öldü 2'si Çocuk 3 Kişi Akıntıya Kapılıp Kayboldu

TAKİP ET

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Kontrolden çıkarak Zap Deresi'ne uçan Jeep içinde bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybetti 2'si çocuk 3 kişide kayboldu. Aracın içinde bulunan şahıslardan 5'ininde yaralandığı öğrenildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Kontrolden çıkarak Zap Deresi’ne uçan Jeep içinde bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybetti 2’si çocuk 3 kişide kayboldu. Aracın içinde bulunan şahıslardan 5’ininde yaralandığı öğrenildi.

Feci kaza bugün öğle saatlerinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşandı. Yüksekova karayolunun 17’inci kilometresinde bulunan çöplük mevkiinde yaşanan kaza da 1 kişinin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan feci kazada 2’si çocuk 3 kişinin de akıntıya kapılarak kaybolduğu belirtildi. Yüksekova mevkiinden Hakkari’ye giden Aydın Ünal yönetimindeki bir araç aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metrelik yükseklikten Zap Deresi’ne uçtu. Araç içinde bulunan 41 yaşındaki Banu Ünal’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Aracın şoförü Aydın Ünal, Nesibe Ünal, Samet Ünal ve Fazile Kurt yaralandı. 

AKINTIYA KAPILARAK KAYBOLDULAR

Öte yandan araçta bulunan Cemre, Meriç ve Elif Ünal akıntıya kapılarak kayboldu. Araçta bulunan yaralılar yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Akıntıya kapılarak kaybolan üç kişi için ekipler arama çalışması başlattı.

 

hakkari yüksekova kaza feci kaza 1 ölü zap deresi cip 3 kayıp