Yüksek Gerilim Hattı Direğine 30 Metre Tırmandı ve Bakın Ne İstedi

TAKİP ET

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 25 yaşındaki M.G. Kendisini terk eden sevgilisi ile barışmak için 30 metrelik yüksek gerilim hattına çıkarak "Beni affetmiyor" diye bağırdı. 25 yaşındaki genç sevgilisinin kendisini affetmesi üzerine aşağıya indi.

Serdivan Kemalpaşa Mahallesi Çam Sokak ta yaşanan olayda sevgilisi terk ettiği için 30 metre yüksekliğindeki yüksek gerilim hattına tırmanan 25 yaşındaki genç intihar girişiminde bulundu. Vatandaşlar genci direği tırmanırken görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattının altında şişme yatak yerleştirerek önlem aldı. Polis ekipleri ise intihar etmek isteyen gence uzun süre ikna etmeye çalıştı ve sevgilisi ile barıştırma sözü verdi.

GENÇ KIZI GETİRDİLER

Polis daha sonra M.G.'nin sevgilisi T.K.'ye ulaşarak ekip otosu ile olay yerine getirdi. M.G., Karşısında sevgilisini görünce "Affet beni" diye bağırdı. Genç kızdan "Affettim" cevabını alan genç bir an Şişme yatağı atlamak istedi ama itfaiye ekipleri engel oldu. Daha sonra çıktığı yerden aşağıya inen genç sevgilisine sarılarak özür diledi. 112 sağlık ekipleri kontrol amacıyla gelince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

 

sakarya sedirvan intihar girişimi yüksek gerilim hattı