Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 11 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Sorgun ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, toplumun yüreklerini dağladı. Yolcu otobüsünün şarampole uçtuğu korkunç kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 11 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde D-200 karayolu üzerinde meydana geldi. Kamil Koç firmasına ait ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Bu dehşet verici olay, çevredeki insanların ihbarı üzerine hızla harekete geçen sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerini seferber etti.

Kaza yerine ulaşan ekipler, hızla ilk incelemelerini gerçekleştirdi. Yapılan ilk inceleme sonucunda, bu elim kaza sonucunda 11 kişinin hayatını kaybettiği, ayrıca 16 kişinin yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hızla Sorgun Devlet Hastanesi'ne taşındı ve burada tedavi altına alındı.

Bu korkunç kaza sonrasında yetkililer geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kazanın nedenleri araştırılırken, ailelerin acısı ve toplumun üzüntüsü büyük."

Yozgat trafik kazası ölüm haberi