Youtube İçin Yeni Karar! O Videolar Artık Yüklenmeyecek

TAKİP ET

Yotuube üzerinden çekilen videoların içeriği artık incelenecek. Tehlikeli meydan okumalara artık yer verilmeyecek.

Youtube teknolojinin gelişmesi ile birlikte en çok kullanılan sosyal platformlar arasında yer almaya başladı. Bunun ardından en çok çeşitli şakaların yapıldığı, kişilerin tepkilerini yer aldığı videolar adeta izlenme rekorları kırıyor. Ancak çekilen videoların büyük bir kısmının çekim aşaması sırasında çeşitli kazalara yol açtığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yeni bir karar verildi. Artık her video yüklenemeyecek. 

Youtube üzerinden çekilen videolara artık alınan karar sonrasında yeni bir kısıtlama getirilmesine karar verildi. Çekilen videolarda yaşanan bazı kazalar sebebiyle yaralanmaların ve hatta ölümlerin yaşandığı ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinde daha fazla izlenmek ve daha fazla para kazanmak için meydan okuma videolarının tehlikelerinin gözardı edilmesi Youtube yönetimini harekete geçirdi. 

ARTIK İZİN VERİLMEYECEK

Ölümlü kazaların artmasının ve bu durumun gündem hale gelmesinin ardından yeni bir karar alındı. Her zaman komik olanın ve tehlikeli olanın daha fazla izlendiği tespit edildiği için video çeken kişilerin bu alana yöneldiği belirlendi. Ancak bu durum endişeleri de beraberinde getirdi. 

Konunun sık sık eleştirilmesinin ardından çocuklarda da birtakım duygusal huzursuzlukların yaşandığı tespit edildi. Youtube yetkilileri tarafından zararlı olan içeriklerin yasaklanmasına karar verildi. Yeni sistemle birlikte meydan okumalar içeren tehlike barındıran şaka içeren içeriklerin platform üzerinde yüklenmesi kesinlikle yasaklandı. 

youtube video karar