Yolcunun Sözleri Ortalığı Bir Anda Karıştırdı: "Herkes Yanacak Farkında Değiller"

TAKİP ET

Şehirlerarası yolcu otobüsünde bir yolcunun ' Ben bu yolu 1 yıldır planlıyordum herkes yanacak farkında değiller.' şeklinde ifadeler kullanması yolcularda büyük paniğe neden oldu.

Şehirlerarası yolcu otobüsünde bir yolcunun “ Ben bu yolu 1 yıldır planlıyordum herkes yanacak farkında değiller.” şeklinde ifadeler kullanması yolcularda büyük paniğe neden oldu. 

Şehirlerarası yolcu otobüsünde yaşanan olay herkesi şokta bıraktı. Otobüse binen bir adamın binmeden hemen önce uyuşturucu kullandığı ve otobüste yolculuk sırasında, “ Ben bu yolu tam 1 yıldır planlıyordum herkes yanacak farkında değiller.” şeklinde konuştu. Yolcunun sarf ettiği bu ifadeler sonucunda yolcu otobüsünde büyük panik yaşandı. Yolcu otobüsü ihbar üzerine durdurulurken bomba imha uzmanları otobüste arama yaptı. Paniğe yol açan baba ve oğul ise ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. 

HERKES YANACAK DEDİ 

Gelen bilgilere göre, 37 yaşında olduğu öğrenilen Ali M. İsimli bir şahsın Kayseri’den Mersin’e gitmek üzere 5 yaşında olan çocuğunu yanına alarak bindiği yolcu otobüsünün 39 ve 40 numaralı koltuğuna oturdu. Şahsın otobüse binmeden önce uyuşturucu kullandığı iddia edilirken Ali M.’nin bir anda kendi kendine konuşmaya başladığı ve “Bir daha seni görmeyeceğim. Ben bu yolu 1 yıldır planlıyordum, herkes yanacak farkında değiller. ”İfadelerinde bulunması yolcuların büyük panik yaşamasına neden oldu. 

JANDARMAYA TESLİM EDİLDİ

Adamın kendi kendine konuştuğunu fark eden ve sarf ettiği sözleri duyan yolcular büyük panik yaşayarak durumu hemen şoföre bildirdi. Durumun Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine otobüs bir benzin istasyonuna park edildi. Uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve yolculara büyük panik yaşatan Ali M.’nin otobüs şoförü ve istasyon sahibi tarafından otobüsten indirilerek olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Ali M.’nin 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte jandarma karakoluna götürüldüğü öğrenildi. 

 

kayseri mersin yolcu uyuşturucu panik yolcu otobüsü herkes yanacak dedi jandarma karakolu şehirlerarası otobüs