Yolcunun Şakası 4 Saatlik Rötara Sebep Oldu

TAKİP ET

İzmir Havalimanından kalkan bir uçakta yolcunun yaptığı şaka paniğe sebep olunca uçak kalkıştan vazgeçti ve 4 saatlik rötar gerçekleşti.

İzmir Havalimanından kalkan bir uçakta yolcunun yaptığı şaka paniğe sebep olunca uçak kalkıştan vazgeçti ve 4 saatlik rötar gerçekleşti.

İzmir Adnan Menderes havalimanında korku dolu anlar yaşandı. Uçağa binen bir vatandaşın yapmış olduğu şaka bir anda ortalığın karışmasına sebep oldu. Şaka olduğu ortaya çıkana kadar olası bir felaketi engellemek için ise uçakta 4 saatlik bir gecikme yaşandı. Bunun üzerine yolcuların tamamının duruma isyan ettiği öğrenildi. 

Bir yolcunun şaka amaçlı söylediği sözler uçakta yolcular tarafından duyulunca tedirginliğe sebep oldu. Bunun üzerine pilot tarafından acil eylem planının devreye alınmasına karar verildi. Bu durum ise kısa sürede paniğe yol açtığı için yolcular mağdur oldu. Yaklaşık 4 saatlik bir gecikme yaşadı. 

TNT TAŞIDIĞINI İFADE ETTİ

İzmir Adnan Menderes havalimanında meydana gelen olayın ardından bir yolcu uçağa bindikten sonra şaka amaçlı 'TNT taşıyorum ve yanımdan ayıramam' dedi. Bu sözü duyan diğer yolcular ve uçuş ekibi büyük şaşkınlık yaşadı. Uçağa toplam 151 yolcunun bindiği öğrenildi. Kabin görevlisi yolcuları uçuşa hazırladığı sırada bir yolcunun yanına yaklaşarak kucağındaki çantayı kabin bagajına koymak istedi. Ancak yolcu tarafından bir şaka yapıldı. Çantanın içinde TNT taşıdığını ve veremeyeceğini belirtti. Bunun ardından prosedür gereği yolcular tahliye edildi. Ardından uçak ve çanta güvenlik kontrolünden geçirildi. Bu sırada yolcu hakkında işlem yapıldı. 

izmir havalimanı yolcu şaka uçak