Yolcu Otobüsünün Ön Camında Bulunan Türk Bayrağını İndirmek İsteyen Yolcu Gözaltına Alındı!

TAKİP ET

Düzce'de bir yolcu otobüsün ön camındaki Türk bayrağını indirmek istedi. Bayrağı indirmek istediği öne sürülen yolcu jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Düzce’de bir yolcu otobüsün ön camındaki Türk bayrağını indirmek istedi. Bayrağı indirmek istediği öne sürülen yolcu jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Gelen iddialara göre dün gece 02.00 sularında bir yolcu otobüsünde 34 yaşındaki A.D.İ isimli bir yolcu otobüsün ön camında asılı olan Türk bayrağını indirmek istedi. Mardin nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 34 yaşındaki adam otobüse Zonguldak’tan bindi. Otobüs TEM otoyolu Düzce Gölkaya mevkiine geldiğinde yolcu aracın ön camına yönelerek bayrağı indirmek istedi. Bunu gören otobüs şoförü ve yolcular adamla tartışmaya başladı. Herkesten tepki alan adam otobüsten inerek kaçmaya başladı. Ancak adam kaçmayı başaramadı ve yolcular tarafından ormanlık alanda yakalandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine çağırılan Bayraktar Merkez Karakol Komutanlığı ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınana adamın üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcısı adam hakkında ‘Türk Bayrağı kanununa muhalefet’ ve ‘Devletin egemenlik ve bağımsızlığını alelen aşağılama’ suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturmanın devam ettiği bilgisi alındı.

 

düzce türk bayrağı yolcu otobüsü yolcu gözaltı