Yolcu Otobüsü Bariyerlere Çarparak Yanmaya Başladı! Korkunç Kazada 25 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Şanlıurfa-Mardin Karayolu'nda bir yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucunda yanmaya başlamasından sonra 25 kişi yaralandı.

Şanlıurfa-Mardin Karayolu’nda bir yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucunda yanmaya başlamasından sonra 25 kişi yaralandı.

Bugün saat 11.00 sularında Bodrum’dan Mardin’ gitmek için harekete geçen ve henüz plakası belirlenemeyen yolcu otobüsü bariyerlere çarparak yanmaya başladı. Şanlıurfa-Mardin Karayolunun 55’inci kilometresinde yaşanan kazada 25 yolcunun yaralandığı öğrenildi. Yolcu otobüsünün lastiğinin patlaması sonucunda otobüs şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere çarptı. Otobüsün bariyerlere sürtünmesi sonucunda bir anda yangın başladı. Şoförün yangını fark etmesi sonucunda yolcular hemen uyarıldı. Panik içinde otobüsten inmeye başlayan yolculardan bazıları dumandan etkilenirken bazılarının da yangında eli, yüzü ve ayağı yanarak yaralandı. 

BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Yolcu otobüsünün alev alev yandığını gören araç sürücüleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yolcuları tahliye ederken otobüse müdahale edemeden yolcu otobüsü bir anda alev topuna döndü. İtfaiye ekipleri alevler içinde kalan otobüsü bir saat içinde söndürebildi. Yangının söndürülmesinin ardından otobüsün bagajında Pittbull cinsi köpek olduğu ve yangından telef olduğu belirlendi. çıkan yangın sonucu yaralanan yolcular kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

 

şanlıurfa mardin yolcu otobüs kaza yangın 25 yaralı