Yol Kenarına Bırakılan Soğutucudan Kesik 6 İnsan Başı Çıktı

TAKİP ET

Meksika'da yol kenarına bırakılmış piknik tipi soğutucu yol açan polis ekipleri 6 insan başı buldu. Meksika'nın dünyanın en tehlikeli şehirlerini ev sahipliği yaptığı, uyuşturucu çetelerinin rakiplerine veya yetkililere bir uyarı olarak kesik başlar bıraktığı biliniyor.

Meksika'da yol kenarına bırakılmış piknik tipi soğutucu yol açan polis ekipleri 6 insan başı buldu.  Meksika'nın dünyanın en tehlikeli şehirlerini ev sahipliği yaptığı,  uyuşturucu çetelerinin rakiplerine veya yetkililere bir uyarı olarak kesik başlar bıraktığı biliniyor.

Meksika'da bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri yol kenarında bırakılmış bir piknik tipi soğutucu da 6 erkek kafası buldu. Ciudad Obregon şehri yakınlarında yaşanan olayda kesik başların kimlere ait olduğu ve bedenlerini nerede olduğu henüz bilinmiyor.

UYUŞTURUCU ÇETELERİ UYARI OLARAK KESİK BAŞLAR BIRAKIYOR
Konu hakkında açıklama yapan Sonora eyaletinden bir yetkili,  Ciudad Obregon şehri yakınlarında bulunan kesik başları ait bedenlerin bulunamadığını ve kimliklerin henüz tespit edilemediğini belirtti. Meksika'da genel olarak uyuşturucu çetelerinin rakiplerine ya da yetkililere bir uyarı olarak bu şekilde kesikbaşlar bıraktığı biliniyor.

ÜLKEDEKİ CİNAYET ORANI YÜZDE 16 ARTTI
Meksika'da yıllardır devam eden güvenlik sorunu bir türlü önlenemez Ken İçişleri Bakanlığı'ndan Temmuz ayında yapılan açıklamaya göre bu yılın ilk 6 ayında ülkede 15 bin 973 cinayet işlendiği belirtildi. 2017 yılın aynı dönemine kıyasla Bu sayı yaklaşık yüzde 16 arttı.

 

meksika kesik insan başı soğutucu dünya haberleri