YÖK'ten Son Dakika Açıklaması: O Sınav İptal Edildi!

TAKİP ET

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, 8 Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanan 'Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı'nın iptal edildiği açıklandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan yapılan son dakika açıklamasında, 8 Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanan ‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı’nın iptal edildiği açıklandı.

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan son dakika açıklamasında önemli bir duyuru yapıldı ve 8 Eylül 2018 tarihinde yapılması beklenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezli Yazılı Sınavı’nın iptal edildiği belirtildi. 

NEDENİ YAŞANAN YOĞUNLUK

Yapılan son dakika açıklamasıyla sınavın iptal edildiğini duyuran YÖK, bunun nedeninin yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş ile ilgili olarak yoğun mevzuat değişikliği olduğunu belirtti.

İŞTE YÖK’ÜN DUYURUSU

YÖK’ün son dakika açıklamasındaki duyurusu şu şekilde; ‘Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 12 inci maddesi uyarınca yükseköğretim üst kuruluşları ile yükseköğretim kurumları için 08/09/2018 tarihinde yapılması planlanan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı, Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş ile ilgili olarak yaşanan yoğun mevzuat değişikliği sebebiyle Başkanlık Makamının 13/07/2018 tarihli ve 1829 sayılı Oluru ile iptal edilmiştir.’

 

Son dakika YÖK Sınav İptal Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezli Cumhurbaşkanlığı