Yoğun Bakımda Görülmemiş Skandal! Yaşlı Adama Sigara Veren Hemşirelere Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

TAKİP ET

Sakarya'da özel bir hastanede büyük bir skandal yaşandı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan yaşlı bir adama sigara veren hemşireler bu anları saniye saniye kaydetti. Adama sigara vererek dalga geçtikleri görülen hemşirelerin görüntülerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sakarya’da özel bir hastanede büyük bir skandal yaşandı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan yaşlı bir adama sigara veren hemşireler bu anları saniye saniye kaydetti. Adama sigara vererek dalga geçtikleri görülen hemşirelerin görüntülerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

HASTAYA SİGARA VERDİLER CEP TELEFONUYLA KAYDETTİLER

Sakarya’da bulunan özel bir hastanede yaşanan skandala tepkiler çığ gibi büyüyor. Hemşirelerin yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan yaşlı bir adama sigara vererek dalga geçti. Yaşanan skandal anlar ise başka bir hemşire tarafından cep telefonuna kaydedildi.

GÖRÜNTÜLERE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

BU kadar da olmaz dedirten olay, Sakarya’daki özel bir hastanede yaşandı. Gelen bilgilere göre, hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan yaşlı bir hastaya sigara veren hemşireler yaşlı adamla dalga geçmeye başladı. Skandal anlar başka bir hemşire tarafından saniye saniye cep telefonuna kaydedildi. Çekilen görüntülerde, hemşirelerin yoğun bakımdaki hastaya bir sigara ve bir çakmak verdiği görülüyor. Hasta eline aldığı sigarayı ağzına götürüyor ve yakacağı anda hemşireler adamı engelliyor. Görüntülerde bir hemşirenin, ‘Sen sigara içiyor muydun?’ sorusu da duyuluyor. Hasta ise en sonunda kendisiyle dalga geçildiğini anlıyor ve elindeki sigarayı yere atarak küfür ediyor. Kısa sürde yayılan skandal görüntüleri izleyenlerin tepkisi ise çığ gibi büyüyor. 

 

sakarya özel hastane skandal hemşireler sigara yoğun bakım hasta tepki video yaşlı adam