Yoğun Bakım Odasında Doktor ve Hemşireler Dehşeti Yaşadılar!

TAKİP ET

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü sırada fenalaşarak hayatını kaybeden hastanın yakınları yoğun bakım ünitesine girerek doktor ve hemşirelere feci şekilde saldırdılar.

Antalya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmail Ç. isimli vatandaşın yakınları tedaviyi gerçekleştiren doktor ve üç hemşireye dehşeti yaşattılar. Ölüm haberini alan yakınları girilmesi yasak olan yoğun bakım ünitesine kapıyı zorlayarak girdikten sonra başka hastalarla ilgilenen doktor ve üç hemşireyi feci şekilde darp ettiler. Hasta yakınları hastanın ölümünden doktor ve hemşireleri sorumlu tutular. 

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bir süredir tedavi gören İsmail Ç. isimli hasta birden fenalaştı. Ancak doktor ve hemşirelerin yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Dr. Fahri Dorukhan Celepoğlu yoğun bakım uzmanına konu hakkında bilgi verdi. 

KAFASINI YERE VURUP HEMŞİREYİ BAYILTTILAR!

Hasta yakınlarından 3 kadın ölüm haberini aldıktan sonra yoğun bakıma girmek istediler. Ancak şifreli kapıdan içeri giremediler. Sürgülü kapıyı zorlayarak içeri giren kadınlar yoğun bakımda doktor ve 3 hemşireye adeta dehşeti yaşattılar. Babalarının doktorlar yüzünden öldüğünü düşünen kadınlar 'Babamı siz öldürdünüz' diyerek doktor ve hemşirelere saldırmaya başladılar. 

Beyaz kod vermek üzere harekete geçen hemşirenin yardım çağırmasını engellemek için saçından tutan kadınlar hemşirenin kafasını defalarca yere vurarak bayılttılar. Saldırganları sakinleştirmek için sağlık personeli ve güvenlik görevlileri araya girdiler. Doktor ve hemşireler olayın ardından sağlık raporu aldılar. Konu hakkında şikayetçi olduklarını dile getirdiler. İnceleme başlatılırken saldırgan kadınlar hakkında aynı zamanda kamu davası açılmasına karar verildi. 

doktor hemşire saldırı