Yine Vahşet! Sokak Kedisinin Ön ve Arka Patilerini Kesip Yakarak Öldürdüler

TAKİP ET

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Sokak kedisinin ön ve arka ayaklarını kesip yakarak öldüren caniler e hayvanseverler tepki gösterdi. Lapseki ve çardak hayvanları koruma derneği Vahşetin sorumluların bir an önce bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Lapseki ve çardak Hayvanları Koruma Derneği'nin bir üyesi tarafından Dalyan Mahallesi'ndeki boş bir arazide Sokak Kedisi ön ve arka ayakları kesildikten sonra yakılmış halde ölü bulundu. Dernek üyesi hemen durumu dernek başkanı hüveyda güle haber verdi. Hayvanseverler olayı sosyal medyada paylaşarak Bu vahşete tepki gösterdi.

'BİR İNSAN BUNU NASIL YAPABİLİR'

Lapseki ve çardak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı hüveyda Gül Vahşetin sorumlularının bulunup cezalandırılması gerektiğini belirterek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
 "Biz hayvanseverler önce insan severiz. Biliriz ki bu dünya bir bütün. Biliriz ki hayvanların ve doğanın olmadığı bir dünyada yaşamak imkansız. Biliriz ki mutlu olmak istiyorsak sevmeliyiz. Koşulsuz sevmeliyiz. Eti için koyunu, sütü için ineği, yumurtası için tavuğu sevmemeliyiz. Bize göre faydası olanların ve olmayanların gerekliliğini biliriz. Kötü insanlardaki şiddet içgüdüleri ön plana geçtiği zaman, kötülük kötülüğü doğuracak ve dünyanın yaşanması zor bir dünya olacağını biliriz. Görüntüler için hepinizden özür diliyorum. Bu görüntüler Lapseki Dalyan'da çekilmiştir. Yine içimiz burkuldu, yine çok üzüldük. Sokak canlarımızın patileri kesilmiş ve yakılmış. Bir insan bunu nasıl yapabilir ama bir insan bunu yapmıştır." ifadelerini kullandı.

son dakika haber çanakkale lapseki