Yine Olay Çıkardı! MasterChef'ten Diskalifiye Edilen Murat Özdemir AVM'yi Birbirine Kattı

TAKİP ET

Master Chef Türkiye yarışmasından agresif davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir bu defa da bir AVM de olay çıkardı.

Murat Özdemir Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanalında yayınlanan Master Chef Türkiye yarışmasından uygunsuz davranışları nedeniyle diskalifiye edilmişti. Yarışmadan diskalifiye edilmesinin ardından sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve küfürler Yağdıran Murat Özdemir bu defa da gittiği alışveriş merkezinde yaptıkları ile gündeme geldi.

MİKROFONLARI GÖRÜNCE SİNİRDEN DELİYE DÖNDÜ

Gelecek sezonda Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasına gideceği iddia edilen Fakat bu davranışları nedeniyle Survivor tehlikeye giren Murat Özdemir kendisine mikrofon uzatılınca çok sinirlendi. Yarışmacı konuşmak istemediğini söylerken adeta sinir krizi geçirdi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ BİRBİRİNE KATTI

Murat Özdemir bir yandan yüzünü toplamaya çalışırken bir yandan da bari ifadeler kullanınca çevresinde bulunan herkes şaşkına döndü. Hiç kimse Murat'ın bu hallerine anlam veremezken Kanal D de yayınlanan 2 Sayfa programı sunucuları Murat Özdemir'in bu hareketlerinin bilinçli ve abartılı olduğunu söyledi

"DOZUNU KAÇIRDIM ÖZÜR DİLERİM"

Master Chef Türkiye yarışmasında diskalifiye olduktan sonra Instagram hesabından canlı yayın açan Murat Özdemir Burada da öfkeden deliye dönmüş Hatta küfürler yağdırmıştı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Murat Özdemir, "Tamamen 'trol yapalım' dedik, sanırım dozunu kaçırdık. Bütün insanlardan özür diliyorum"  ifadelerini kullanmıştı.