Yine İzin Verilmedi! Kaşıkçı'nın Cesedi Kuyuda mı?

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Güvenlik güçleri soruşturma kapsamında Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bahçesinde bulunan kuyuda arama yapmak istemişti. Kuyuda arama yapılmasına izin verilmemesi üzerine sudan örnek alındı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal karışık soruşturmasında Suudi Arabistan konsolosluk konusunun bahçesinde bulunan kuyuda Olay yeri inceleme ekipleri arama yapmak istedi. Fakat Suudi Arabistan kuyunun aranmasına izin vermedi. Alınan bilgiye göre Suudi yetkililer kuyunun içerisindeki suyun çekilmesine ve kuyuya bakılmasına karşı çıktı. Bunun üzerine ekipler kuyudaki sudan örnek olarak incelemeye gönderdi. Ekiplerin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasındaki aramalarını özellikle makam odasında yoğunlaştırdı belirtildi. Konsolosluğun bahçesinde evrak yakılma görüntülerinin ise rutin bir işlem olmadığı ve sıra dışı bir olay olduğu belirtildi. 

38 KİŞİ İFADE VERDİ 

Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğu'nda Suudi gazeteci Cemal kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında şoför teknik bakım muhasebe ve santral görevlilerinin de olduğu 38 konsolosluk çalışanı ifade verdi.

 

suudi arabistan istanbul cemal kaşıkçı cemal kaşıkçının cesedi son dakika