Yılmaz Vural, Süper Lig'de Hangi Takımı Çalıştıracak? İşte Yeni Takımı

TAKİP ET

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, bu sezon Süper Ligde kötü günler geçiren...

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, bu sezon Süper Ligde kötü günler geçiren Akhisarspor’un başına getirildi. Akhisarspor, Yılmaz Vural’ın teknik direktörlük görevi yapacağı 29. takım olurken, Süper Lig’de 18 puanla son sırada bulunan Akhisarspor taraftarının efsane teknik adamdan beklentisi büyük.

2016 – 2017 sezonunda 1. Lig play – off finalinde İzmir temsilcisi Göztepe’yi Süper Lig’e çıkararak kariyerinde büyük bir başarının altına imza atan Yılmaz Vural, bu sezon Adana Demirspor’un teknik patronluğunu da yapmıştı.

Bu sezon kötü gidişata bir türlü dur diyemeyen Akhisarspor, faturayı Teknik Direktör Cihat Arslan’a kesmiş ve Arslan’la yollarını geçen hafta ayırmıştı. Teknik Direktör Cihat Arslan’la yollarını ayırdıktan sonra Mesut Bakkal’ın takımın başına geleceği düşünülse de Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Antrenör Cem Kavçak’ın takımın başında bulunacağını açıklamış ve Cem Kavçak ile çıkılan ilk Süper Lig karşılaşmasında evinde Ankaragücü’nü ağırlayan Akhisarspor, sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Süper Lig’de düşme potasından kurtularak son haftalara rahat girmek isteyen Akhisarspor’un gündemine gelen son isim İbrahim Üzülmez olmuştu.  

Akhisarspor’un başına getirilen Yılmaz Vural, daha önce 28 takım çalıştırmış ve önemli başarıların altına imza atmıştı. Şimdi herkes, Akhisarspor’un efsane teknik adamla Süper Lig’e tutunup tutunamayacağını merak ediyor.  

son dakika Yılmaz Vural Akhisarspor son dakika haberi Süper Lig efsane teknik adam