Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğünü nasıl söyledi? O anları anlattı

TAKİP ET

Survivor 2020 kadrosunda ünlüler takımında yarışan ve büyük beğeni kazanan Ersin Korkut, yarışmadan elenmesi ve köpeği Mess'e olan sevgisiyle Türkiye gündemine oturmuştu. 

Survivor 2020 kadrosunda ünlüler takımında yarışan ve büyük beğeni kazanan Ersin Korkut, yarışmadan elenmesi ve köpeği Mess’e olan sevgisiyle Türkiye gündemine oturmuştu. Ersin Korkut’un yarışmada olduğu sırada çok sevdiği köpeği Mess’in ölümünün ardından Acun Ilıcalı ve ekibi bir türlü Ersin’e kötü haberi verememişti. Yarışmadan elenen Ersin’e bu acı haberi kuzeni Yılmaz Erdoğan verdi. 

Konseyden Sonraki İlk Telefon Görüşmesinde Haberi Verdi

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, kuzeni Ersin’in Survivor’da çok iyi bir performans sergilediğini söyledi. Kuzeninin çok izan, çok mantık sahibi ve çok aklı başında biri olduğunu söyleyen Erdoğan, Ersin Korkut’un Survivor’a gitmeden önce çok çalışma yaptığını bu sebeple atışlarının iyi olduğunu, yarışmada giderek daha da hızlandığını ifade etti. Köpeği Mess’in öldüğü haberini kendisinin vermesi için Acun Ilıcalı’nın özel bir ricada bulunduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı’nın süreci çok iyi yönettiğini, reyting kaygısı olsa haberi yayında verebileceğini ama bunu yapmadığını söyledi. Bu konuda Ilıcalı’ya teşekkürlerini ileten Yılmaz Erdoğan, konseyin hemen ardından ilk telefon görüşmesinde kötü haberi Ersin’e verdiğini ve aralarında zor bir konuşma geçtiğini aktardı.


‘Sevmek ve Bağlanmakla Alakalı Bir Durum’

Kuzeni Ersin Korkut’un köpek beslemeyle alakası olan biri olmadığını söyleyen oyuncu Yılmaz Erdoğan, köpeği Mess’le aralarında çok güzel bir bağ olduğunu söyleyerek, ‘Bence mesele Ersin ve köpek meselesini geçti sevmek ve bağlanmakla alakalı bir durum’ dedi.
 

ersin korkut mess #yılmaz erdoğan