Yıllar Sonra Adnan Oktar Örgütünden Kurtuldu, İlk İşi Onu Yapmak Oldu

TAKİP ET

Adnan Oktar örgütünde 30 yıl faaliyet verdikten sonra iş birliğine giderek örgüt hakkındaki tüm planları anlatan Murat Develioğlu tam 30 yıl boyunca kendisini örgütten kurtarmak için tek başına mücadele veren annesine kavuştu.

Yıllarca Adnan Oktar'ın kurmuş olduğu örgüt içerisinde olan, Adnan Oktar'a hizmet eden Murat Develioğlu düzenlenen operasyonlarla birlikte polis tarafında yakalanmıştı. Mahkemede ise polis ve mahkeme heyeti ile iş birliği içerisine girerek örgüt hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. Bir anlamda itirafçı olan Murat Develioğlu yıllar sonra örgütten kurtulmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı. 

Yıllar boyunca Murat Develioğlu'nun annesi Ayla Develioğlu oğlunun örgütten ayrılması ve kurtulması için çeşitli çalışmalar yapmıştı. Şimdilerde 80 yaşında olan kadının yıllar boyunca Ağır Ceza hakimliği yaptığı biliniyor. Tam 30 yıl boyunca oğlunun örgütten kurtulması için çabalamış ancak hem oğlunun beynini yıkamış olmaları, hem de örgütün son derece güçlü olması sebebiyle başarılı olamadığı öğrenildi. 

ÖRGÜTTEN KURTULUR KURTULMAZ ANNESİNE KOŞTU

30 yıl örgütte kaldıktan ve ailesine dahi ulaşmadan hayatına devam ettikten sonra Murat Develioğlu ceza evinden çıktı. İlk işi 80 yaşında olan annesinin yanına koşmak oldu. Annesinin yanına koşarak elini öpen Murat Develioğlu duygu dolu anlar yaşadı. 

Yıllar boyunca örgütün iletişimini, kara para aklama trafiğini ve bağlantılarını yürüten Murat Develioğlu itirafçı olduktan sonra örgüt hakkındaki her şeyi anlattı. 30 yıl boyunca kanını emen örgütün gençleri para ve lüks yaşamla kandırdıktan sonra kötü emellerine alet ettiklerini anlattı. 30 yıl sonra oğluna kavuşan Ayla Develioğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. 

adnan oktar murat develi