Yılbaşı Tatili Sonu Oldu! Fotoğraf Çekilmek İçin Poz Verirken Öldü

TAKİP ET

Yılbaşı tatili için Şanlıurfa'ya gelen 26 yaşındaki Halil Dağ isimli genç Urfa'nın en tarihi yerleri arasında yer alan Urfa Kalesi'nde manzaraya karşı fotoğraf çekilmek isterken 20 metre yükseklikteki kaleden aşağı düşerek can verdi.

Yılbaşı tatili için Şanlıurfa’ya gelen 26 yaşındaki Halil Dağ isimli genç Urfa’nın en tarihi yerleri arasında yer alan Urfa Kalesi’nde manzaraya karşı fotoğraf çekilmek isterken 20 metre yükseklikteki kaleden aşağı düşerek can verdi.

Şanlıurfa’ya yılbaşı tatili için giden ve tarihi Urfa Kalesi’nde manzaraya karşı fotoğraf çekilmek isteyen 26 yaşındaki Halil Dağ isimli genç poz vermeye çalıştığı sıralarda 20 metre yükseklikten aşağı çakılarak can verdi. Yaklaşık 20 metreden düşen ve ağır yaralanan talihsiz genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

MANZARAYA KARŞI FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTEDİ

Alınan bilgilere göre, olay bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Şanlıurfa’ya yılbaşı tatili için giden Halil Dağ ve yanındaki iki arkadaşı Çift Mağaralar Mevkii’ne gelerek burada bulunan Şanlıurfa’nın ünlü yerlerinden Balıklıgöl’de fotoğraf çekilmek istedi. Urfa Kalesi’ne çıkarak arkasına Balıklıgöl’ün manzarasını alarak fotoğraf çekilmek isteyen 26 yaşındaki Halil Dağ, kaleye çıkan merdivenin basamaklarından çıkarken aynı zamanda da poz vermeye çalışırken bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 20 metre yükseklikten yere çakıldı. Olayı gören vatandaşlar panikle Dağ’ın yanına koşarken olay yerine sağlık görevlileri ve polis ekipler çağırıldı. Vücudunun büyük bölümünde ezilme meydana gelen ve ağır yaralandığı belirlenen Halil Dağ, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan Halil Dağ’ın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Dağ’ın cesedinin otopsi için morga kaldırıldığı öğrenildi.

 

Şanlıurfa Şanlıurfa Haberleri Urfa Kalesi Fotoğraf çekilmek isterken ölen adam Yılbaşı tatili Balıklıgöl