Yılbaşı İçin Skandal Hazırlık! Bataklığa Atılmış Çok Sayıda At ve Eşek Kemikleri Bulundu

TAKİP ET

Adana'da bataklık bir alana atılmış at ve eşek kemikleri dehşete düşürdü. Yaklaşan yılbaşı için piyasaya sürmek üzere kesildikleri düşünülen at ve eşek kemikleri ve yanında çok sayıda kafa bulundu. Ortaya çıkan kötü görüntü ve koku sonucunda çevredeki vatandaşlarda tepki gösterirken haber muhabirleri çekim yaparken burunlarını kapatmak zorunda kaldı.

Adana’da bataklık bir alana atılmış at ve eşek kemikleri dehşete düşürdü. Yaklaşan yılbaşı için piyasaya sürmek üzere kesildikleri düşünülen at ve eşek kemikleri ve yanında çok sayıda kafa bulundu. Ortaya çıkan kötü görüntü ve koku sonucunda çevredeki vatandaşlarda tepki gösterirken haber muhabirleri çekim yaparken burunlarını kapatmak zorunda kaldı.

Adana’da yaklaşan yılbaşına doğru bataklık bir alanda çok sayıda kesilmiş at ve eşek kemikleri ile kafası bulundu. Bataklık alana atılan kemik ve kafalar çevrede hem kötü kokuya hem de kötü bir görüntüye neden oldu. Vatandaşlar olaya tepki gösterirken akıllara yılbaşında kaçak etler mi piyasaya sürülecek soruları geldi.

SIK SIK OPERASYON DÜZENLENİYOR

Öte yandan görüntülerin ortaya çıktığı Adana Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesinde daha öncede sık sık kaçak et operasyonları yapıldığı öğrenildi. Ortaya çıkan at ve eşek kafaları ile yüzlerce kemik vatandaşları dehşete düşürdü. Eşek ve atların kesiminin ardından bir poşet içerisine konularak bataklık alana atıldığı ve burada da bölgedeki kedi ve köpekler tarafından poşetlerin içinden savurulduğu ve etrafa saçıldığı öğrenildi. Gün geçtikçe etrafa daha da yayılan at ve eşek kafaları ve kemikleri etrafa kötü koku ve görüntü yaymaya devam ediyor. Çevredeki vatandaşlar görüntülerin ardından büyük şok yaşarken artık et yemeye korktuklarını söyleyerek yetkililere bu duruma bir çözüm bulmaları için çağrıda bulundular. Öte yandan olay yerine görüntüleri çekmek için gelen haber muhabirlerinin kötü koku nedeniyle ağzını ve burnunu kapatarak çekim yapmak zorunda kaldıkları ve oldukça zorlandıkları görüldü.

 

Adana Adana haberleri Kaçak et operasyonu Yüreğir Kesilmiş at ve eşek kafaları Yılbaşı