Yiğido Soldado! Fenerbahçe Sivasspor'u 4-1'le Mağlup Etti

TAKİP ET

Fenerbahçe Süper Lig'in 12. haftasında Kadıköy Stadında ağırladığı Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı Lacivertli takımın İspanyol yıldızı Roberto Soldado maçta adeta şov yaptı.

Fenerbahçe Süper Lig’in 12. haftasında Kadıköy Stadında ağırladığı Sivasspor’u 4-1 mağlup etti. Sarı Lacivertli takımın İspanyol yıldızı Roberto Soldado maçta adeta şov yaptı.

Fenerbahçe son dönemlerde yaşadığı olumsuzluklarla büyük bir çöküş yaşarken Kadıköy Stadında ağırladığı Sivasspor’a karşı aldığı 4-1’lik galibiyetle muhteşem bir geri dönüş yaptı. Sarı Lacivertli takımın maça oldukça enerjik ve etkili başladığı görüldü.

FENERBAHÇE İLK YARIDA BAŞARILI BAŞLADI

Kadıköy Stadında oynanan Fenerbahçe – Sivasspor karşılaşmasının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu’nun maçı başlatan düdüğü ile Fenerbahçeli futbolcular oldukça etkili bir performans sergiledi. Fenerbahçeli futbolcular ilk yarıda temposunu düşürmeden rakip takıma tehlike saçmaya devam ederken takımdaki moral ve motivasyonda gözlerden kaçmadı.

İLK GOL DİRAR’DAN GELDİ

İlk yarının 31. dakikasında Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dirar takımına ilk puanı kazandırdı. Dirar’ın topa şık vuruşuyla top rakip takımın ağlarıyla buluştu ve durum 1-0’a oldu. 

İKİNCİ YARIDA SİVASSPOR ATAĞI

İlk yarının sona ermesinin ardından verilen ara sonrasında maçın ikinci yarısı başladı. İlk yarıda Fenerbahçe’nin attığı golle büyük mora bozukluğu yaşayan Sivasspor ikinci yarının başlamasıyla golü bulan takım oldu. Bifouma’nın attığı golle durum 1-1 beraberliğe yükseldi. Fakat maçın 61. dakikasında oyuna yeni giren Soldado’nun topa muhteşem vuruşuyla top ağlarla buluştu ve Fenerbahçe rakip takıma karşı 2-1 öne geçti. 

SOLDADO 3 GOLE İMZA ATTI

Maçın ilerleyen dakikalarında Sivassporlu oyuncu Bifouma’nın ikinci sarı kartı görmesi ile oyun dışı kalmasının ardından Fenerbahçe temposunu yükseltmeye başladı ve yine yıldız futbolcu Soldadao’dan gelen gol ile skor 3-1’e yükseldi. Fenerbahçe’nin İspanyol yıldızı Roberto Soldado, rakip takıma karşı temposunu daha da yükseltti ve maçta attığı 3 golle hat-rick’e imza attı. Fenerbahçe kendi evinde ağırladığı Sivasspor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine kattı.

 

Spor haberleri Fenerbahçe Sivasspor Maçın skoru Maç kaç kaç bitti Süper Toto Süper Lig Ligin 12. haftasında puanlama