Yeşim salkımın mayolu fotoğrafı olay oldu

TAKİP ET

Instagram hesabında mayolu fotoğrafını paylaşan yeşim salkım filtre kullanan ünlülere gönderme yapmaktan kaçınmadı.

Instagram hesabında mayolu fotoğrafını paylaşan yeşim salkım filtre kullanan ünlülere gönderme yapmaktan kaçınmadı. Sosyal medyadan fotoğrafını paylaşan Salkım, ‘Evet sarkmışım hatta selülitlerim var.’ notunu düştü.

Paylaşımına Düştüğü Not Olay Oldu

Salkım güneşlenerek paylaştığı fotoğrafını takipçilerine sunarken fotoğrafının ful şopsuz olduğunu ve ‘siz yazmadan ben söyleyeyim evet sarkmışımı, evet selülitlerim var' diyerek iki çocuk annesi olduğunu belirtti. Paylaştığı fotoğraflar ile de ünlülere gönderme yapmayı ihmal etmedi.



Filtre Kullanan Ünlülere Gönderme Yaptı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda kusurlarını gizlemeyen Salkım, filtre kullanan ünlülere laf atmayı ihmal etmedi.



Yeşim Salkım Kimdir?

1968 yılı İstanbul doğumlu olan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, çocukluğunu Ankara Kavaklıdere’de geçirdi. Ana okul eğitimini Fransız ana okulunda alan Salkım, ilkokul eğitimini ise St. Benoit’da aldı. Ticaret lisesinde okudu. 6 yaşında Saklambaç gazetesinin düzenlediği bir yarışmada ‘Fotoroman Kraliçesi seçildi. Müziğe karşı ilgisi henüz çok küçük yaşlarda iken başlayan ünlü şarkıcı yüksek öğrenimini de müzik üzerine yaptı. Müzikle sürekli iç içe olan salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk sanat müziği mezunudur. 

Yeşim Salkım’ın Çıkardığı Albümler

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, ilk albümünü 1993 yılında çıkardı. Hiç Keyfim Yok adlı albümün ardından 1996 yılında Ferman adlı albümü çıkaran Salkım, 1997 yılında Yoktan Geliyorum, Sevgilim, 2000 yılında Hep Böyle Kal, 2001 yılında Vefa Borcu ve Yadigar, 2005 yılında Ayna, 2006 yılında Bazen, 2007 yılında Yuvarlanan Taşlar ve müzikal albümü olan Casablanca, 2008 yılında Sen Nasılsan Öyleyim, 2009 yılında 7, 2010 yılında İstanbul Aşk ve 2012 yılında müzikal albümü olan Bizim Şarkımız adlı albümleri çıkardı. 

yeşim salkım sosyal medya