Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Hülya Koçyiğit'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na Ders: "Karalamakla Olmaz!"

TAKİP ET

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, isim vermeden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiride bulundu ve sanat ve siyasetin her ikisinin de halk için yapıldığını ve her ikisinin de ayrılmaz birer parça olduğunu söyleyerek

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, isim vermeden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiride bulundu ve sanat ve siyasetin her ikisinin de halk için yapıldığını ve her ikisinin de ayrılmaz birer parça olduğunu söyleyerek

‘Muhalefet sadece karalamak değildir.’ ifadelerini kullandı.
Yeşilçam’ın usta ismi Hülya Koçyiğit, muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu üstü kapalı eleştirdi. İsim vermeden eleştirilerini dile getiren Koçyiğit, sanat ve siyasetin her ikisinin de halk için yapıldığını söyleyerek bu iki kavramın ayrılmaz ikili olduğunu belirttiği ve ‘Muhalefet sadece karalamakla olmaz.’ dediği öğrenildi.

‘MUHALİF KAVRAMLAR KARIŞTIRILIYOR’

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Cansu Canan İle Buluşmalar’ etkinliğine katılan sanatçı Hülya Koçyiğit, Türkiye’de muhalif kavramların karıştırıldığını belirterek, ‘Biz sanatçılar topluma ayna tutarız. Toplumu tanımak ve onu anlamak ve onu anlatabilmek. Bu siyasetin bizatihi kendisi. Sanat siyasetin içinde. Siyaset sanatın içinde. Bu iki ayrılmaz bir parça. Her ikisi de halk için. Muhalif olmak derken günümüzde bazı kavramlar farklı farklı değerlendiriliyor.’ dedi. 

ÜSTÜ KAPALI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Daha önce kendisini eleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu üstü kapalı eleştiren Koçyiğit, ‘Muhalefet sadece karalamak, kötülemek veya hakaret etmek değil. Muhalefet gerçek anlamda yürürlükte olan şeye karşı bir başka fikriniz varsa, daha iyi olacağını söylerseniz zaten muhalefet etmiş olursunuz.’ ifadelerinde bulundu.

 

Hülya Koçyiğit Kemal Kılıçdaroğlu Muhalefet Eleştiri Yeşilçam Kütahya