Yer: Yine Adana! Oğlunu Kurtarmak İçin Yaptıklarına Akıl Sır Ermedi

TAKİP ET

Adana'da bir baba polislerin dur ihtarına uymayan oğlunu kovalamaca sonucu yakalanan ekiplerin üzerine otomobilini sürdü. Olayda baba ve oğlu gözaltına alındı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde polis ekipleri motosikleti ile hareket halinde olan D.K'yi durdurmak istedi. Ancak D.K, Ekiplerinin Dur ihtarına uymayarak bir süre Motosiklet ile bastıktan sonra motosikletini bırakıp koşarak kaçmaya çalıştı. Bir yandan Kaçarken bir yandan cep telefonu ile babasını arayan genç durumu haber verdi. Kısa süre içerisinde genç polis tarafından Aynı mahallede yakalanarak gözaltına alındı.

POLİSLERİN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Baba T.K, Diğer çocuğu A.K. ile olay yerine geldi ve oğlunun gözaltına alındığını görünce oğlunu yakalayan polislerin üzerine aracını sürdü. Daha sonra da araçtan inerek polislere saldıran baba ve oğul biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi. Kaçan şüphelinin 17 yaşında olduğu ve ehliyeti bulunmadığı için polislerden kaçtığı öğrenildi. Diğer yandan çıkan arbede sırasında hafif şekilde yaralanan polis memuru 112 Acil Servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Olayda gözaltına alınan baba ve iki oğlu geçirdikleri sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

 

adana seyhan son dakika son dakika haberi