Yer Yerinden Oynuyor! Şeyma Subaşı'nın İhanetinin Kanıtı Denilen Videolar Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği bugün bitiyor. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın boşanmasına neden olarak üç farklı sebep gösterildi. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Deren Talu Alican Ulusoy ve Çağatay Ulusoy hakkında gündeme gelen iddiaları sizlere aktarıyoruz.

Baştan söyleyelim Ortalık çok karışık! Bir aşk üçgeninden çok bir aşk beşgeninden bahsetmek mümkün. İsterseniz lafı uzatmayalım ve sizleri haberimizde baş başa bırakalım...

BOŞANMA HABERİ GÜNDEMİ ÇALKALADI

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanacaklar haberi dün masanın üstüne gündemi çalkaladı. Boşanma haberi Acun Ilıcalı tarafından doğrulanınca ortalık bir anda karıştı. Özellikle bu kadar sosyal medyaya bomba gibi düştü ve ardından şok eden iddialar gündeme gelmeye başladı. İşte şimdi o karışık aşk olaylarından bahsedelim…

BİRİNCİ İDDİA: ŞEYMA SUBAŞI VE ALİCAN ULUSOY İLİŞKİSİ

Sosyal medyada gündeme gelen ilk iddiaya göre Şeyma Subaşı ve Alican Ulusoy aşk yaşıyor. Hatta çiftin Yunanistan Mykonos adasında birlikte tatil yaptığı ve eğlendiği iddia edildi. Aşağıda izleyeceğiniz 2 videoda Şeyma Subaşı ve Alican Ulusoy net olarak görülüyor.

https://twitter.com/ZovikNahal/status/1024525659941601280

https://twitter.com/ZovikNahal/status/1024525663305392128

https://twitter.com/ZovikNahal/status/1024522028395716609

İKİNCİ İDDİA: ÇAĞATAY ULUSOY VE ŞEYMA SUBAŞI İLİŞKİSİ

İddialardan ikincisi ise Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy ilişkisi. İddiaya göre geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy bir mekanda birlikte eğlenmiş ve ardından da eve gitmiş. Yine iddiaya göre görüntüler de var, ancak Acun Ilıcalı yayınlatmadı. 

ÜÇÜNCÜ İDDİA: ACUN ILICALI VE DEREN TALU

Magazin gündemini sallayan son iddia ise Acun Ilıcalı ve Deren Talu aşkı. Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile Acun Ilıcalı ilişkisi iddiaların konusu. Hatta Acun Ilıcalı’nın Deren Talu’ya Londra’da ev aldığı iddia ediliyor. 

acun ılıcalı ve şeyma subaşı acun ılıcalı deren talu şeyma subaşı çağatay ulusoy şeyma subaşı alican ulusoy