Yer: Türkiye! Kocam Bisikletiyle Aşk Yaşıyor Diyen Kadın Mahkemeye Koştu

TAKİP ET

İstanbul'da yaklaşık 2 yıldır evli olduğu kocasının sürekli bisikletiyle vakit geçirdiğini iddia eden kadın kendisine karşı ilgi göstermediğini söylediği kocasından boşanmak için mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı.

İstanbul’da yaklaşık 2 yıldır evli olduğu kocasının sürekli bisikletiyle vakit geçirdiğini iddia eden kadın kendisine karşı ilgi göstermediğini söylediği kocasından boşanmak için mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı.

Olay, İstanbul’da henüz 2 yıllık evli bir çift arasında yaşandı. Kocası Burak Z.’nin sürekli bisikletiyle vakit geçirdiğini söyleyen Yağmur Z., kendisine hiç ilgi göstermeyen kocasına boşanma davası açtı. 

‘ARALARINDA FARKLI BİR BAĞ VAR’

Mahkemeye giderek kocasına boşanma davası açan kadın eşinin bisikletiyle arasında farklı bir bağ olduğunu iddia etti. Kocasının sürekli bisikletiyle vakit geçirdiğini söyleyen Yağmur Z., her gün salonun ortasına getirdiği bisikletini silip temizlediğini hatta evin içinde bisikletini tamir ettiğini belirtti. ‘Bu normal bir bağlılık değil. Resmen aşk yaşıyor.’ Diyen kadın kocasının kendisiyle bisikletiyle ilgilendiği kadar ilgilenmediği ve yakınlık göstermediğini söyleyerek soluğu mahkemede aldı ve 2 yıllık kocasına boşanma davası açtı.

KOCASINDAN TAZMİNAT İSTEDİ

2 yıllık evliliği içerisinde kocası Burak Z.’nin sürekli bisikleti ile arasında olan bağı gördüğünü ve bisikletinden başka bir şey düşünmediğini söyleyen Yağmur Z., psikolojisinin de bu durumdan kötü etkilendiğini ve çok yıprandığını söyledi. ‘Hiçbir şeyim kalmadı’ diyen kadın kocasını mahkemeye vererek boşanma davası açmasının yanında mahkemeden 400 bin lira tazminat talep ettiğini de söyledi. Çiftin boşanma davası süreci devam ediyor.

 

Türkiye İstanbul Boşanma Bisiklet Koca Aşk Mahkeme