Yer: Tekirdağ! 7 Yaşındaki İşitme Engelli Öğrenci Serviste Unutuldu

TAKİP ET

Yaşanan servis skandallarına bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ'da henüz 7 yaşında olan ve işitme engeli bulunan E.Ç isimli bir öğrencinin yaklaşık 6 saat boyunca servis minibüsünde unutulduğu öğrenildi. Çocuğun serviste unutulması, annenin eve bırakılan oğlunun beslenme çantasına koyduğu yiyeceklere hiç dokunmamasını fark etmesiyle anlaşıldı.

Yaşanan servis skandallarına bir yenisi daha eklendi. Tekirdağ’da henüz 7 yaşında olan ve işitme engeli bulunan E.Ç isimli bir öğrencinin yaklaşık 6 saat boyunca servis minibüsünde unutulduğu öğrenildi. Çocuğun serviste unutulması, annenin eve bırakılan oğlunun beslenme çantasına koyduğu yiyeceklere hiç dokunmamasını fark etmesiyle anlaşıldı.

Skandal olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir okul servis minibüsünde meydana geldi. 7 yaşında olan ve işitme engeli bulunan E.Ç isimli bir öğrencinin geçtiğimiz Cuma sabahı annesi Leyla Ç. tarafından okula gönderilmek üzere E.T’nin yönetimindeki servis aracına bindirildi. Bunun ardından öne sürülen iddialara göre, servis sürücüsü E.T öğrencileri okula bıraktı ve aracı okul çıkış saatine kadar evinin önüne park etti. Aradan 6 saat geçtikten sonra öğrencileri okul çıkışından almak için aracına binen E.T’nin araç içinde 7 yaşındaki E.T’yi korkum halde buldu. Yaklaşık 6 saattir çocuğu arabada bıraktığını anlayan servis şoförü hiçbir şey olmamış gibi davranarak küçük çocuğu geri evine bıraktı.

ANNESİ BESLENME ÇANTASINDAN HER ŞEYİ ANLADI

Eve gelen oğlunu servis aracından alan anne Leyla Ç.’nin oğlunun beslenme çantasını kontrol ettiğinde durumu fakr etti. Oğluna hazırladığı beslenme çantasındaki yiyeceklere dokunulmadığını gören anne, okula giderek oğlunun öğretmeni ile görüştü. E.Ç’nin okula gelmediğini söylemesi üzerine dikkatli anne incelenen kamera kayıtlarında oğlunun servis aracından inmediğini gördü ve emniyete giderek şoförden şikayetçi oldu. 7 yaşındaki çocuğu serviste unuttuğunu itiraf eden servis şoförü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Tekirdağ Çorlu Okul Servisi 7 yaşındaki çocuk İşitme engelli Serviste unutuldu 6 saat Anne Beslenme çantası