Yer: Mersin! 4 Kişi Otomobil İçinde Cinsel İlişkiye Girerken Basıldı

TAKİP ET

Mersin'de Ahlak Büro Amirliği ekipleri, para karşılığında bazı kadınların ilişkiye girdiği adrese baskın düzenledi ve baskın yerinde 4 kişi otomobil içerisinde cinsel ilişkiye girdikleri sırada suçüstü yakaladı. İşte haberin detayı…

Mersin’de Ahlak Büro Amirliği ekipleri, para karşılığında bazı kadınların ilişkiye girdiği adrese baskın düzenledi ve baskın yerinde 4 kişi otomobil içerisinde cinsel ilişkiye girdikleri sırada suçüstü yakaladı. İşte haberin detayı…

Mersin’de fuhuş operasyonu! Mersin’in Akdeniz İlçesi’nde bulunan bazı terk edilmiş eski binaların önünde kadınların durduğu ve bu kadınların para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği yönünde şikayetlerin gelmesi üzerine Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan Ahlak Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti.

OTOMOBİLDE İLİŞKİYE GİRERKEN BASILDILAR

Kadınların metruk binalar önünde müşteriler ile anlaşıp otomobil içerisinde ilişkiye girdiğinin ihbarı sonrasında harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri hemen ihbarın alındığı noktaya intikal etti ve yapılan operasyonda 4 kişi otomobil içerisinde cinsel ilişkiye girdiği esnada suçüstü yakalandı.

Otomobilde ilişkiye girenleri yakalayan polis ekipleri daha sonra ise kadınları fuhuş yapmaya zorlayan bir şahsı da gözaltına aldı ve şahıslar emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar daha sonra ise adliyeye sevk edildi ve olaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.