Yer: Kocaeli! Yaşlı Adam Mini Etekli Kızı Görünce Otobüsü Karakolun Önüne Çektirdi

TAKİP ET

Kocaeli'nde bir halk otobüsünde yolculuk yapan yaşlı adam aynı otobüsteki mini etekli kızı görünce şoföre otobüsü karakolun önüne çektirdi.

Kocaeli’nde bir halk otobüsünde yolculuk yapan yaşlı adam aynı otobüsteki mini etekli kızı görünce şoföre otobüsü karakolun önüne çektirdi. 

Olay, Kocaeli’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, halk otobüse binen Mehmet T. isimli yaşlı bir adam otobüsün hemen ön koltuğunda oturmakta olan mini etekli ve askılı tişörtlü genç kızı görünce şoföre, ‘Sen bu arkandaki genç kızlarla kaza yaparsın, böyle olmaz’ diyerek otobüsü karakolun önüne çektirdi. Bu olay üzerine hem otobüsteki yolcular hem de otobüs şoförü otobüsü polis merkezinin önüne götürdü. Yaşlı adamın şikayetini dinleyen polis ‘İnsan hak ve özgürlükleri’ kurallarını hatırlatarak duruma karışamayacaklarını belirtti.

İKİ TARAFTA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Karakola giden her iki tarafında birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenilirken otobüs şoförü Özgür Sert ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin özgür bir ülke olduğunu belirttiği öğrenildi. Mini etek ve askılı tişörtlü olduğu belirtilen genç kızın Kazakistan uyruklu bir öğrenci olduğu öğrenilirken yaşlı adamın otobüse binmesiyle ona yer vermek istediklerini ancak onun kabul etmeyip en arkaya geçerek bir anda bağırmaya başladığını belirten şoför Sert, Türkiye’nin özgür bir ülke olduğunu vurgulayarak, ‘Benim arabama köpeğiyle binen de var, bebek arabasıyla binen de. Devlet buna bir kanun getirmiş. Bizde o kanun çerçevesinde işimizi yapıyoruz.’ dedi.

 

Kocaeli Yaşlı adam Halk otobüsü Mini etekli kız Karakol Şoför