Yer: Kahramanmaraş! Google'a Dünyanın En Saçma Binası Yazınca Bu Görsel Çıkıyor

TAKİP ET

Google'a dünyanın en saçma binası yazdığınızda Kahramanmaraş'ta yer alan ve yarısı kullanılmayan sarı-kırmızı ve mavi renkteki bina karşınıza çıkıyor. Yüksek maliyet sebebiyle yıkılmadığı belirtilen binanın kentin silüetini de bozmaya devam ettiği belirtiliyor.

Google’a dünyanın en saçma binası yazdığınızda Kahramanmaraş’ta yer alan ve yarısı kullanılmayan sarı-kırmızı ve mavi renkteki bina karşınıza çıkıyor. Yüksek maliyet sebebiyle yıkılmadığı belirtilen binanın kentin silüetini de bozmaya devam ettiği belirtiliyor.

‘DÜNYANIN EN SAÇMA BİNASI’

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran bu bina Google’da ‘Dünyanın en saçma binası’ olarak geçiyor. Kahramanmaraş’ta yer alan ve yüksek maliyet sebebiyle yıkılamayan bu binanın iş merkezi olarak yapıldığı ve yarısının kullanılmadığı öğrenildi.  19 katlı olan ve sarı-kırmızı-mavi renkte olan bu binanın Google’da ‘Dünyanın en saçma binası’ olarak arama yapıldığında 290 bin sonuç içinden ilk sırada yer aldığı görüldü. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan bu bina kentin hemen hemen her yerinden görülebiliyor.

VATANDAŞLAR BİNAYA TEPKİLİ

Kentin silüetini bozduğu iddia edilen binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar  binaya tepkilerini sürdürüyor. Vatandaşlar binanın kullanşsız ve saçma olduğunu düşündüklerini ve yıkılarak yerine bir iş merkezi yapılabileceğini belirtiyor. Binanın yarısının şu anda İl Özel İdare binası olarak kullanıldığı belirtiliyor.

Kahramanmaraş Dünyanın en saçma binası Google Bina İl özel idare