Yer: İzmit! 3 Yıldır Özel Ders Verdiği Erkek Öğrencisini Tecavüzden Gözaltına Altına

TAKİP ET

Mide bulandıran olay İzmit'te yaşandı. 16 yaşında olan bir erkek öğrencisine 3 yıldır özel ders veren öğretmenin 3 yıl boyunca öğrencisine tecavüz ettiği öğrenildi. 16 yaşındaki erkek öğrenciye özel Matematik dersi verdiği ve öğrenciyi tecavüz ettiği öğrenilen 37 yaşındaki Ahmet E.'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Mide bulandıran olay İzmit’te yaşandı. 16 yaşında olan bir erkek öğrencisine 3 yıldır özel ders veren öğretmenin 3 yıl boyunca öğrencisine tecavüz ettiği öğrenildi. 16 yaşındaki erkek öğrenciye özel Matematik dersi verdiği ve öğrenciyi tecavüz ettiği öğrenilen 37 yaşındaki Ahmet E.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, İzmit’te meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 16 yaşında olan ve Özel Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim görmekte olan Y.Ö isimli erkek öğrencinin 3 yıldır özel ders aldığı öğretmeninin tecavüzüne uğradığı öğrenildi.

POLİS VE JANDARMA ÖĞRETMENİN EVİNİ BASARAK GÖZALTINA ALDI

16 yaşında olan erkek öğrencisini 3 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen 37 yaşındaki Ahmet E. isimli Matematik öğretmeninin öğrencinin ailesinin şikayeti üzerine polis ve jandarma ekipleri tarafından kaldığı eve baskın düzenlendi. Öğretmen Ahmet E. ekipler tarafından gözaltına alındı.

EKİPLER EĞİTİM MERKEZİNDE ARAMA YAPTI

37 yaşındaki öğretmen Ahmet E.’nin özel bir eğitim merkezinde eğitim verdiği öğrenilirken polis ekiplerinin eğitim merkezi ve öğretmen Ahmet E.’nin evinde detaylı arama yaptığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

 

İzmit Özel ders öğrenci Erkek öğrenci Tecavüz 3 Yıl Gözaltı