Yer: İstanbul! Ünlü Profesör Aracıyla Yayaların Arasına Daldı

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da Ünlü Profesör Doktor Zeki Fındıkoğlu cipini Park ettiği sırada yanlışlıkla Fren yerine Gaza basınca kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Kaldırımda yürüyen Yayalar ezan ve panik yapan sürücü bu defa arkada park halinde bir kamyona çarptı. Profesörün peş peşe yaptığı kazalar güvenlik kameralarına yansıdı.

Üsküdar Çengelköy'de Dün saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, profesör doktor Zeki Fındıkoğlu direksiyon başında olduğu cipi geri geri park etmeye çalıştığı sırada Fren yerine gaza bastı. Cip Bu sırada kontrolden çıkarak Kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Kaldırımdaki yayalara çarpan ve daha sonra panikleyen sürücü bu defa da yolu üzerinde park halinde bulunan bir kamyona hızlı arkadan çarptı.
Kamyona çarptığı sırada yaralanan profesörün kaburgasında kırık oluşurken cipin çarptığı vatandaşlardan İkisi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polise sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar tedavi edilmek üzere ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

'5-6 KİŞİ GEÇERKEN ÇAPRTI'

Çevrede bulunan güvenlik kameraları kaza anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde geri geri gelen cipin bir anda kaldırma çıkarak yayalara çarptı Daha sonra da ilerlerken park halindeki kamyona arkadan çarptığı görülüyor. Kazaya Tanık olan bir esnaf, “Araba geri geri gelip buraya yanaşacaktı. Buradan 5-6 kişi geçerken çarptı onlara. Sonra geldi benim tezgahıma çarptı, anca durabildi. Sonra giderken de ilerideki kamyonete çarptı” diyerek yaşananları anlattı.

son dakika istanbul ünlü profesör Profesör Doktor Zeki Fındıkoğlu