Yer: İstanbul! Metrelerce Yükseklikteki Kule'den Düşen İşçi Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

İstanbul'da yeni bir sembol olan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'ndeki inşaatta çalışma yapmakta olan bir işçinin metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul’da yeni bir sembol olan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi’ndeki inşaatta çalışma yapmakta olan bir işçinin metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul Üsküdar’da yaşanan feci iş kazası dehşete düşürdü. Üsküdar’da yeni sembol olması beklenen Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesinin inşaatında çalışma sürdürmekte olan bir işçinin kuleden metrelerce yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.

KULEDEN YERE ÇAKILDI

Olayla ilgili alınan bilgilerde, inşaat halinde olan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi çalışmaları devam ederken kule üzerine çıkan 34 yaşındaki Vehbi Kara isimli işçinin metrelerce yükseklikten aşağı çakıldığı öğrenildi. İşçinin yere çakılması üzerine diğer işçiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrelerce yükseklikten düşen inşaat işçinin olay yerine yaşamını yitirdiği öğrenildi.

OLAYI ÖĞRENEN YAKINLARI AKIN ETTİ

Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken talihsiz işçi Vehbi Kara’nın cenazesinin ilk inceleme sonrasında otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi. olayı öğrenen Kara’nın ailesinin kazanın yaşandığı şantiye yerine gelerek gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.

 

İstanbul Küçük Çamlıca TV Radyo Kule İnşaat Kuleden düşen işçi 1 Ölü