Yer: İstanbul! Hırsız Var Sanıp Kızının Odasına Giren Anne, Gördüğü Manzara Karşısında Cinnet Getirdi

TAKİP ET

İstanbul Gaziosmanpaşa'da F.Ş. isimli anne, gece yarısı kızının odasından sesler geldiğini duydu. Eve hırsız girdiğini düşünen kadın, hemen yan odaya geçti. Fakat evdeki hırsız değildi. Gördüğü manzara karşısında şoke olan kadın dehşet saçtı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da F.Ş. isimli anne, gece yarısı kızının odasından sesler geldiğini duydu. Eve hırsız girdiğini düşünen kadın, hemen yan odaya geçti. Fakat evdeki hırsız değildi. Gördüğü manzara karşısında şoke olan kadın dehşet saçtı. 

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşanan olay şok etkisi yarattı. 6 katlı binanın dublex katında yaşanan olayda iddiaya göre Pazar gecesi anne F.Ş. kızının odasından sesler geldiğini duydu. Eve hırsız girdiğini düşünen kadın, eline bir bıçak alarak kızının odasına girdi. 

KIZINI SEVGİLİSİ İLE YATAKTA BASTI
Fakat kadın, içeriye girdiğinde kızını sevgilisi Volkan T. ile birlikte yatakta yakaladı. Şoka giren kadın, elindeki bıçakla kızının odasında bulunan Volkan T.’ye saldırdı. Yaralı olarak evden kaçan Volkan T. yolda kan kaybından hayatını kaybetti. Annesine engel olamayan genç kız ise kendisini can havli ile balkondan attı, ancak hayatını kaybetti. Olaya tanık olan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan anne F.Ş., Volkan T.’yi bıçaklarken elinden aldığı yaralar nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. 

GENÇ KIZIN BALKONDAN ATILMIŞ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR
Polis ekipleri evde yaptıkları aramada iki ayrı bıçak buldu. Hayatını kaybeden Volkan T.’nin göğüs tarafından 4, sırtından ise 2 bıçak yarası ile yaralandığı öğrenildi. Polis ekipleri genç kızın balkondan atılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor ve soruşturma sürüyor. 

istanbul gaziosmanpaşa anne cinnet son dakika yerel haberler