Yer: İstanbul! Genç Kızı Bodruma Zincirledi, Sonrası Dehşet

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta iddiaya göre abi tarafından Bodrum kattaki evde boynundan zincirlenen 18 yaşındaki kız cama gelerek çevrede bulunanlardan yardım istedi. Kızı kurtarmak için polis ekipleri seferber oldu.

Esenyurt Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda 18 yaşındaki yabancı uyruklu genç kız iddiaya göre ağabey tarafından Bodrum kattaki Evde bulunan koltuğa zincirlindi. Günlerdir bir buçuk metre zincir boynunda şekilde yaşamak zorunda kalan kız evde kimsenin olmadığı anda cama gelerek yardım istedi. 

POLİS KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Genç kız görenlerin ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri camdan kızını evde zincirli halde olduğunu görerek kapıyı açmak için seferber oldu. Olay yerine çilingir ve ambulans çağrıldı sırada Kızın annesi ve erkek kardeşi eve geldi. Polis anne ve oğlunun gözaltına alarak kapıyı açtırdı ve genç kızı zincirden kurtardı. Anne ve oğlu karakolda verdikleri ilk ifadede genç kızın kaçmasından korktuklarını ve bu nedenle zincirlediklerini söyledi. Anne ve oğlu gözaltına alınırken genç kızda sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

son dakika istanbul esenyurt son dakika haberi