Yer: İstanbul! Fidye İçin Kaçırılan Gence 18 Gün Boyunca İşkence Yapıp Tecavüz Ettiler

TAKİP ET

İstanbul'da fidye için kaçırıldığı öğrenilen Pakistan uyruklu bir gencin 18 gün boyunca işkence görüp tecavüze uğradığı öğrenildi. 18 yaşındaki gence kabusu yaşatanlar arasında ev arkadaşının da yer aldığı öğrenildi.

İstanbul’da fidye için kaçırıldığı öğrenilen Pakistan uyruklu bir gencin 18 gün boyunca işkence görüp tecavüze uğradığı öğrenildi. 18 yaşındaki gence kabusu yaşatanlar arasında ev arkadaşının da yer aldığı öğrenildi.

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul’a kaçak yollarla giriş yapan ve Avrupa’ya gitmeye çalışan Pakistan uyruklu Ş.E kaçırıldı. Ş.E’yi kaçırarak Suudi Arabistan’daki ailesinden fidye isteyen 3 kişinin yakalandığı öğrenildi. Şahsın yakalanması için yapılan operasyon sırasında Ş.E’nin 18 gün boyunca rehin tutulduğu ve işkence görerek tecavüze uğradığı belirlendi.

18 YAŞINDAKİ GENCE İŞKENCE YAPAN FİDYECİLER YAKALANDI

İstanbul’a kaçak yollarla giriş yapan Ş.E,’nin fidyeciler tarafından bir evde zorla tutulduğu ve burada işkence görerek tecavüze uğradığı belirlendi. Öte yandan yolda silahlı kişiler tarafından kaçırılan Ş.E’nin Sudi Arabistan’da bulunan ailesi fidyecilere para ödemelerine rağmen Ş.E bırakılmayınca aile İstanbul’da bulunan yakınlarından yardım istedi. Bu durum üzerine İstanbul’da bulunan Fahen Baber, polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine İstanbul polisi harekete geçerek başlatılan operasyonla, Pendik’te bir evde zorla tutulduğu tespit edilen şüphelilere yönelik olarak düzenlenen operasyonla evde bulunan Pakistan uyruklu Rızvan K., Fuat A. ve mağdurun ev arkadaşı Ashvan A.’nın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Kaçırılan 18 yaşındaki Ş.E’nin zorla tuutlduğu ev de işkence gördüğü ve şüphelilerin cinsel istismarına uğradığı belirlendi. Ş.E’nin polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

 

İstanbul 18 Yaşındaki genç Tecavüz Pakistan Rehine Fidye