Yer: Gaziantep! Suriyeli Cani Baba Elindeki Kemerle Çocuklarını Duvar Dibine Sıkıştırarak Acımasızca Dövdü

TAKİP ET

Gaziantep'te küçük çocuklarını eline aldığı kemerle döven cani baba yürekleri sızlattı. İçleri acıtan görüntüler kameraya yansırken Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti.

Gaziantep’te küçük çocuklarını eline aldığı kemerle döven cani baba yürekleri sızlattı. İçleri acıtan görüntüler kameraya yansırken Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti.

Olay, Gaziantep Nizip ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gözü dönmüş bir baba yaşları 2 ila 3 arasında değişen çocuklarını evin duvarının dibine sıkıştırarak kemerle dövdü. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen cani babanın çocuklarını acımasızca dövdüğü anlar komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. 

KÜÇÜK ÇOCUKLARINA HİÇ ACIMADAN VURDU

Alınan bilgilere göre, Nizip ilçesi Hafızpaşa Mahallesi’nde yaşadıkları belirtilen 3 çocuklu Suriye uyruklu aileden yaşları 2 ila 3 arasında değişen 2 çocuk babasının acımasız işkencesine maruz kaldı. Cani babanın çocuklarını evin duvarına sıkıştırarak elindeki kemerle acımasızca dövdüğü anlar komşuları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yürekleri sızlatan anları cep telefonuyla kayıt altına alan komşu, gözü dönmüş adamın eşi ve çocuklarını sürekli kemerle dövdüğünü söyledi.

SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ DÜĞMEYE BASTI

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrasında Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü herkesin yüreğini sızlatan görüntülerle ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu akşam (14.09.2018) Show TV Ana Haber Bülteninde, Gaziantep'te yaşanan ve yüreklerimizi dağlayan bir habere yer verilmiştir. Haberde, bir babanın çocuklarına uyguladığı şiddet ekranlara yansımıştır. Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün çalışmaları ile söz konusu aileye ulaşılmış ve şahsın Emniyetteki sorgusuna başlanmıştır. Anne ve çocukların gözetimimiz ve korumamız altında olduklarını kamuoyu ile paylaşırız.’ dedi.

 

Gaziantep Nizip Suriye Baba şiddet çocuk sosyal hizmetler shoe tv kemer