Yer: Eskişehir! Yemek Siparişi Getiren Kurye Evine Girdiği Genci Sopayla Dövdü

TAKİP ET

Eskişehir'de kurye skandalları bitmiyor. Son olarak sipariş olarak getirdiği pizzanın içine tüküren kuryenin ardından şimdi de evine sipariş götürdüğü gence sopayla saldıran kurye skandalı konuşuluyor. Kuryenin saldırısına uğrayan gencin darp edildiği anlar an be an kaydedildi.

Eskişehir’de kurye skandalları bitmiyor. Son olarak sipariş olarak getirdiği pizzanın içine tüküren kuryenin ardından şimdi de evine sipariş götürdüğü gence sopayla saldıran kurye skandalı konuşuluyor. Kuryenin saldırısına uğrayan gencin darp edildiği anlar an be an kaydedildi.

Olay, Eskişehir’de meydana geldi. Daha önce yine Eskişehir’de bir eve sipariş götüren kuryenin pizzanın içine tükürdüğü görüntüler sosyal medyada gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Bu kez de evine yemek siparişi veren bir gencin siparişi getiren kuryenin saldırısına uğraması sosyal medyada hızla yayılan gündem konularından biri oldu.

TEK GÖZLÜ KURYE NOTU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Alınan bilgilere göre, evine yemek siparişi veren gencin daha önce sipariş verdiği firmadan yemek sipariş ettiği ve daha önce kendisine sipariş getiren bir kuryenin davranışlarından rahatsız olmasından dolayı siparişine, ‘Tek gözlü kurye getirmesin’ notunu düştüğü öğrenildi. Bu notun üzerine gencin evine siparişi getiren kuryenin kapıyı açan gence saldırdığı ve vurmaya başladığı öğrenildi. Kuryenin genci dövdüğü anlar an be an kaydedilirken ‘Sana hakaret davası açacağım’ diyen kuryenin ‘Kafana sıkarım’ şeklinde sözler kullanarak elindeki sopayla genci sövmeye devam ettiği görülüyor. 

KURYE PİZZANIN İÇİNE TÜKÜRMÜŞTÜ

Öte yandan geride bıraktığımız günlerde yine Eskişehir’de bir kuryenin müşterisine götürdüğü pizzanın içine tükürdüğü ve tükürme anlarını telefonunun kamerasına kaydettiği ortaya çıkmış ve bu görüntüler sosyal medyada olay olmuştu.

 

Eskişehir Kurye Kuryeden dayak yiyen genç Pizzanın içine tüküren kurye Sipariş