Yer: Erzurum! Demir Parmaklıkları Elleriyle Bükerek Nezarethaneden Kaçtı, Yakalandığı Yer Herkesi Hayrete Düşürdü

TAKİP ET

Erzurum'da büyükbaş büyükbaş hayvan hırsızlığı iddiaları ile gözaltına alındığı öğrenilen bir şahsın götürüldüğü karakolun nezarethanesindeki demir parmaklıkları elleri ile eğerek kaçtı. Kaçan şahsın yakalandığı yer ise herkesi şaşkına çevirdi.

Erzurum’da büyükbaş büyükbaş hayvan hırsızlığı iddiaları ile gözaltına alındığı öğrenilen bir şahsın götürüldüğü karakolun nezarethanesindeki demir parmaklıkları elleri ile eğerek kaçtı. Kaçan şahsın yakalandığı yer ise herkesi şaşkına çevirdi.

Erzurum’un İspir ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddiası ile karakola getirilen ve nezarethaneye getirilen 27 yaşındaki Olcay Alkan’ın nezarethanenin demir parmaklıklarını elleriyle eğerek kaçtığı anlar hayrete düşürürken şüphelinin kaçtıktan sonra yakalandığı yer ise daha çok şaşırttı.

KAYINPEDERİNİN EVİNDE, BUZDOLABININ ARKASINDA YAKALANDI

Olay, Erzurum İspir ilçesinde geride bıraktığımız aylarda meydana geldi. İlçeye bağlı Göçbağlar köyünde İmdat ile Mustafa Alkan’a ait olduğu öğrenilen ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvanı araçlara yükleyerek kaçan 4 şahıstan biri olan Olcay Alkan, şüpheli olarak götürüldüğü karakolun nezarethanesinde demir parmaklıkları elleri ile eğerek hiç kimse görmeden karakoldan firar etti. Nezarethanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan bu anlarda Olcay Alkan’ın demir parmaklıkları elleriyle eğip bükerek nezarethaneden bir şekilde çıktığı ve firar ettiği görüldü. Film gibi firar anlarından sonra kaçtığı fark edilen şüpheli hem Jandarma hem de polis ekipleri tarafından her yerde aranmaya başlandı. Geçen günler içinde kayınpederinin evine gittiği öğrenilen Olcay Alkan’ın izini tespit eden Jandarma ekipleri şüphelinin kaldığı kayınpederinin evine operasyon düzenleyerek Olcay Alkan’ı evin mutfağında buzdolabının arkasında saklanırken yakaladı. Buzdolabının arkasında yakalanan ve gözaltına alınan Olcay Alkan ile evde bulunan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Erzurum Erzurum haberleri İspir Demir parmaklıkları bükerek kaçan adam Firar Nerede yakalandı Nasıl kaçtı