Yer: Bursa! Kocasını Boşadı, Adliye Önünde Kına Dağıtıp…

TAKİP ET

Bursa'da boşanma davası sonrasında adliye önünde davullu kutlama yapan kadın, çevredeki vatandaşlara kına dağıttı.

Bursa’da boşanma davası sonrasında adliye önünde davullu kutlama yapan kadın, çevredeki vatandaşlara kına dağıttı. 

Olay Bursa’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 71 yaşındaki M.N.A ile 5 yıldır evli olan 47 yaşındaki Meryem Karaş, anlaşmazlık yüzünden açtığı boşanma davası ile kocasını boşadı. Bursa Aile Mahkemesi’ne başvuran kadın, davanın görüleceği gün adliye önüne yanında davul ve dümbelekle geldi. 

ÇİFTETELLİ OYNAYIP VATANDAŞLARA KINA DAĞITTI

Duruşmanın görülmesinin ardından adliye önünde yanında getirdiği davul ve dümbeleği çaldıran Meryem Karaş, çok mutlu olduğunu söyleyerek kimseye aldırış etmeden çiftetelli oynamaya başladı. Vatandaşların hayretler içerisinde seyrettiği kadın bir de yanında getirdiği kınaları tek tek çevredekilere dağıttı. 

‘BUGÜN ÇOK MUTLUYUM, BOŞANIYORUM’

5 yıllık eşiyle arasında şiddetli geçimsizlik olduğunu söyleyen Karaş, ‘Bugün çok mutluyum, boşanıyorum. Bugün tekrar özgürlüğüme kavuşuyorum. Beni ölümle tehdit etti. Bugün çok sevinçliyim.’ dedi.

ADLİYE ÖNÜNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Davanın görülmesinin ardından adliye önünde kısa süreli renkli görüntüler ortaya çıkmasını sağlayan Meryem Karaş, vatandaşların şaşkın bakışları arasında oynamaya devam etti. Bazı vatandaşların Karaş ile karşılıklı çiftetelli oynadığı görülürken bir vatandaşın davulu eline alıp çaldığı anlarda görüntülere yansıdı. Elindeki poşetle çevredeki vatandaşları tek tek dolaşan Meryem Karaş, poşet içindeki kınaları, ‘Özgürlüğüme kavuşuyorum’ diyerek tek tek dağıttı ve mutluluğunu herkesle paylaştığı görüldü.

 

Bursa Adliye Boşanma Kocasını boşayan kadın Kına dağıtan kadın Davul