Yer: Atatürk Havalimanı! İçi Kokain Dolu 95 Prezervatifi Yutan Yolcunun Midesinden Çıkanlar Şok Etti

TAKİP ET

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada Ganalı bir yolcunun şüpheli hareketleri sonucunda gözaltına alınarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Ganalı yolcunun röntgen çekildikten sonra midesinden çıkanlar herkesi şoke etti.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada Ganalı bir yolcunun şüpheli hareketleri sonucunda gözaltına alınarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Ganalı yolcunun röntgen çekildikten sonra midesinden çıkanlar herkesi şoke etti.

Olay, 23 Kasım günü İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana geldi. Belçika’dan İstanbul’a geldiği belirlenen Gana uyruklu bir şahsın şüpheli hareketleri üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı ve götürüldüğü hastanede röntgen çekildiği öğrenildi. Röntgene alınan Gana uyruklu şahsın midesinden tam 95 adet prezervatifin içine yerleştirilmiş 1 kilo 140 gram kokain olduğu belirlendi.

RÖNTGEN FİLMİNDE MİDESİNDEN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Atatürk Havalimanı’nda 23 Kasım günü İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin şüphelenerek takip altına alan bir yolcuyu pasaport kontrolü sonrasında durdurduğu ve hem üst araması hem de valizin de arama yaptığı öğrenildi. R.A isimli Gana uyruklu şahsın üzerinde uyuşturucu bulan polis ekipleri şüpheliyi kontrol için hastaneye götürdü. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen şüpheli R.A’ya çekilen sindirim sistemi röntgen filmi sonucunda midesinde 95 adet prezervatif içine yerleştirilmiş 1 kilo 140 gram kokain olduğu belirlendi. Polis ekipleri R.A’yı emniyete alarak buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk etti. 26 Kasımda mahkemeye çıkarılan R.A’nın mahkeme tarafından verilen kararla tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

İstanbul Atatürk havalimanı Kokain Yolcunun midesinden ne çıktı 95 prezervatif Narkotik Ganalı yolcu