Yer: Adana! Nehir Kıyısında Bir Bankta Oturan Genç Burnundan Vuruldu

TAKİP ET

Adana'da Seyhan Nehri kıyısındaki bir bankta oturan genç suyun içinde yer alan balonlara tek saçma tüfekle ateş eden ve kimliği belirsiz olan bir kişi tarafından burnundan vuruldu.

Adana’da Seyhan Nehri kıyısındaki bir bankta oturan genç suyun içinde yer alan balonlara tek saçma tüfekle ateş eden ve kimliği belirsiz olan bir kişi tarafından burnundan vuruldu.

Olay, Adana’da Seyhan Nehri kıyısında meydana geldi. Alınan bilgilere göre nehir kıyısında yer alan bir bankta oturan 21 yaşındaki Alperen Berber, suyun içindeki balonlara tek saçma tüfekle ateş eden kimliği belirsiz bir kişi tarafından burnundan vuruldu.

BANKTA OTURURKEN BURNUNDAN VURULDU

Merkez Seyhan ilçesi Taş Köprü yakınlarında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıkan 21 yaşındaki Alperen Berber iddialara göre dinlenmek için nehrin kıyısında yer alan bir banka oturdu. Bu esnada suyun içinde bulunan balonlara tek saçma tüfekle ateş açan kimliği belirsiz şahıs genç adamı burnundan vurdu.

POLİS HER YERDE TÜFEĞİ KULLANAN ŞAHSI ARIYOR

Burnundan yaralanan ve kanlar içinde kalan Alperen Berber’i gören arkadaşları polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri burnundan yaralanan Berber’e ilk müdahaleyi ambulansta yaptıktan hemen sonra genci tedavisi için hastaneye götürdü. Polis ekiplerinin ise tüfeği kullanan ve Alperen Berber’in yaralanmasına sebep olan şahsı her yerde aradığı bilgisine ulaşıldı. 

 

Adana Seyhan tüfek burun yaralama seyhan nehri