Yer: Adana! Mağazayı Soyarken Yakalanan Kadın Hırsız Pantolonunu İndirerek Mağazanın Ortasına…

TAKİP ET

Adana'da meydana gelen şaka gibi olay herkesi şaşırttı. Bir GSM mağazasına giren ve mağazayı soyarken yakalanan bir kadının yakalanmasının ardından yaptığı hareket görenlerin ağzını açık bıraktı.

Adana’da meydana gelen şaka gibi olay herkesi şaşırttı. Bir GSM mağazasına giren ve mağazayı soyarken yakalanan bir kadının yakalanmasının ardından yaptığı hareket görenlerin ağzını açık bıraktı.

Skandallarla gündemden düşmeyen Adana’da bu kez bir mağazada yaşanan hırsızlık şoku herkesi şaşkına çevirdi. Bir GSM mağazasına giren ve mağazayı soymak isteyen kadının hırsızlık yaparken yakalanmasıyla bir anda pantolonunu indirerek herkesin içinde mağazanın ortasına büyük tuvaletini yaptığı görüldü.

MAĞAZANIN ORTASINA BÜYÜK TUVALETİNİ YAPTI

Adana’da meydana geldiği öğrenilen olay herkesi şaşkına çevirdi. Genç bir kadının bir GSM mağazasına girerek hırsızlık yapmak istediği öğrenildi. Hırsızlık yaparken yakalanan genç kadının yakalanmasıyla pantolonunu indirmesi bir oldu. Genç kadını yakalayan mağaza görevlileri genç kadının kaçmaması için tüm kapıları kapatırken kadın mağazada bulunanların hışmına uğradı. GSM mağazasına girerek çalışanlardan bir adet hafıza kartı istediği öğrenilen genç kadının ürünü aldıktan sonra çalışana 200 lira uzattığı ancak bu sırada açılan kasadan 100 lira almaya çalıştığı öğrenildi. Mağazadaki çalışanların durumu fark etmesiyle kadın yakalandı. Hırsızlık yapmaya çalışırken yakalanan kadın görenleri hayrete düşüren bir şey yaptı ve mağazanın içinde herkesin gözü önünde pantolonunu indirerek mağazanın ortasına büyük tuvaletini yapmaya başladı. Mağaza çalışanları hızlı hareketlere mağazanın kapılarını kapatmaya ve polise haber vermeye çalışırken pişkin kadının büyük tuvaletini yapmaya devam ettiği görüldü.

 

Afana Hırsızlık Hırsız kadın Pantolonunu indirerek tuvaletini yapan hırsız GSM Mağazası